The Little Stranger 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Little Stranger 2018 filme online subtitrat în Română

The Little Stranger 2018 film online HD subtitrat în Română

Dr. Faraday, un fizician de la ţară cu origini umile, este chemat la Hundreds Hall, o vilă din secolul al 18-lea, în anul 1947, pentru a îngriji o menajeră pe nume Betty. Când era copil, el şi mama lui (fostă menajeră), a petrecut ceva timp în această vilă în 1919 şi s-a îndrăgostit de ea, însă acum ea aparţine lui Roderick Ayers, un veteran din Forţele Aeriene Regale. Bătrâna doamnă Ayers locuieşte şi ea acolo împreună cu fiica sa, Caroline.

După ce ajunge acolo, Dr. Faraday observă faptul că vila a fost lăsată în paragină şi familia este într-o situaţie financiară precară. În timpul unei petreceri la care participă şi Faraday, un cuplu îşi aduce copilul care este atacat de câinele lui Caroline care până atunci fusese foarte blând. Faraday se întâlneşte mai târziu cu Roderick care susţine că se află în casa aceasta o forţă supranaturală care îl urăşte. Iniţial Faraday îl consideră nebun pe Roderick, dar se îngijorează când acesta plănuieşte să vândă mai multe lucruri.

Mai târziu, Roderick îşi incendiază camera şi este internat la azil. Faraday hotărăşte să mai rămână în vilă pentru a se ocupa de restul familiei Ayers. Nu trece mult şi între el şi Caroline se dezvoltă o relaţie de dragoste, în ciuda faptului că ea aparţine unei clase sociale superioare. Suspiciuni cu privire la activităţile supranaturale reapar atunci când doamna Ayers găseşte scrisuri de copii pe pereţi care, spune ea, nu erau înainte şi crede că au fost făcute de fantoma fiicei sale decedate, Susan.

Urmăreşte online filmul The Little Stranger 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film