• Filme Online
 • The Lone Ranger, film online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Lone Ranger, film online subtitrat în Română

  The Lone Ranger 2013 (Legenda Călăreţului Singuratic), film online subtitrat în Română

  În anul 1933, la un festival din San Francisco, un băiat pe nume Will, care idolatrizează Legenda Călăreţului Singuratic, găseşte un manechin aparent banal, dar care se dovedeşte a fi un nativ american real pe nume Tonto (Johnny Depp), un antic spirit războinic Comanche, care începe să relateze experienţele sale cu avocatul John Reid, adevăratul Călăreţ Singuratic. Mutându-se acţiunea în anul 1869, John Reid (Armie Hammer) se întoarce acasă pe incompleta cale ferată Transcontinental, administrată de magnatul căilor ferate Latham Cole, pe ruta spre Colby, Texas, pentru a-şi vizite fratele mai mare, Dan Reid (James Badge Dale), care este un Texas Ranger.

  Fără ştiinţa lui John, în tren se mai află Tonto şi nelegiuitul Butch Cavendish (William Fichtner), ce este transportat pentru a fi executat prin spânzurare după ce a fost arestat de către Dan. Banda lui Cavendish, totuşi, deturnează trenul, care deraiază la scurt timp după aceea, rezultând în evadarea lui Butch şi arestarea lui Tonto de către John şi Dan. Fratele mai mare din familia Reid, Dan, îl recrutează pe John pentru a face parte din divizia Texas Ranger şi cei doi primesc misiunea de-a da de urma lui Cavendish şi gaşca lui, cu ajutorul unui grup format din alţi cinci Rangeri.

  După câteva zile de la începutul expediţiei, grupul este prins într-o ambuscadă în interiorul unui canion de către oamenii lui Cavendish, care ucid Rangerii, inclusiv pe Dan, a cărui inimă este scoasă de însuşi Butch. John este şi el rănit în timpul atacului şi moare, dar este găsit şi readus la viaţă de spiritul unui cal alb. Când Reid se trezeşte, el este informat de Tonto de noul său status de „spirit umblător” (cineva care a fost pe lumea cealaltă) şi îi spune că el nu poate fi ucis în bătălie. Tonto îi mai spune, de asemenea, că unul dintre cei cinci Rangeri iniţiali, Collins, l-a trădat pe Dan şi lucrează pentru Cavendish. Reid şi Tonto pornesc prin deşert pentru a-l găsi pe Cavendish, având alături un cal alb despre care indienii cred că este sacru. În film mai apare şi Helena Bonham Carter.

  Urmăreşte online filmul The Lone Ranger 2013 (Legenda Călăreţului Singuratic), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  30 responses to “The Lone Ranger, film online subtitrat în Română”

  1. iulia says:

   s-a blocat la minutul 82:05 si nu mai merge…

   • Anonymous says:

    Dragă Iulia, serios acum, e chiar atât de greu să citeşti acele instrucţiuni? Ţi se explică în detaliu ce să faci dacă se blochează, ce vrei mai mult de atât?

    Îmi pare rău că ţi s-a blocat, dar nu este nimeni vinovat în afară de TINE.

    • iulia says:

     :)) nu e primul film pe care il vad online :)) si ma bucur ca il vad gratis,apreciez efortul vostru,dar CHIAR nu merge,nu din cauza ca nu l-am lasat eu sa se incarce.. 😀 😉

     • Anonymous says:

      La mine merge. Nu ştiu care e problema la tine. Îţi dai seama că şi eu vreau să meargă la toată lumea, că de asta postez, dar nu am ce să fac din moment ce eu nu întâmpin nicio problemă. Pentru a remedia o problemă trebuie mai întâi ca ea să existe. În orice caz, am schimbat sursa video, poate acum va merge şi la tine. 🙂

  2. dragos says:

   sunteti cei mai tari oricum multumim pentru filme:P

  3. brandon says:

   bai ce-are saitu’ asta de-i in reluare ??, voua va merge bine filmeonline???

  4. Marius says:

   Anonymous ai puatea face rost de filmul JOCK E VORBA DE UN CAINE e vechi filamul. 😀

  5. Marius says:

   Nu este animatie este film JOCK OF THE BUSHVELD(1994). L-am cautat si pe filelist si nu l-am gasit, poate ai tu norosc tas ramane recunoscator:D

  6. Stefan says:

   Nu este filmul intreg,cel putin asa imi da mie,la min.140 se opreste fara incheiere,este pe atunci cand ataca indieni cu sageti in flacari casa aia.

  7. nicu says:

   bv santeti cei mai buni merg bn si aveti filme faine bv

  8. Anonymous sys says:

   super bun filmul.multumim pentru eforturi.

  9. gabriel says:

   filmul ista ieste super

  10. lusu says:

   de ce ati scos filmu vreau sa al vad si eu va rog

  11. Detectiv says:

   This video has been removed…

  12. Detectiv says:

   Multumesc !

  13. Giu says:

   This video has been removed….

  14. viki says:

   foarte shmeker filmul!!!!!

   site…felicitari si mii de multumiri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. papusa says:

   Daca ai timp de pierdut si indicat ar fi ca inainte de somn sa te uiti la el . bafta

  16. Florin says:

   Se vede foarte bine , 720 e ok .

  17. del_Rayden says:

   Salut ! poti sa -l repostezi ? iar e deleted XD

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1