The Long Kiss Goodnight, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Long Kiss Goodnight, filme online subtitrat în Română

The Long Kiss Goodnight 1996 (Sărutul dulce al răzbunării), film online DVDRip, subtitrat în Română

Samantha Caine (Geena Davis) este o mamă şi profesoară ce duce o viaţă aparent normală în micuţul oraş Honesdale, Pennsylvania. Cu opt ani în urmă, ea a fost găsită însărcinată şi grav rănită pe un ţărm din New Jersey, suferind de amnezie totală. Din acel moment, ea a angajat nişte detectivi particulari pentru a încerca să-şi descopere trecutul, dar fără să aibă vreun succes. Cel mai recent dintre aceşti detectivi (şi unul dintre puţinii pe care şi-i poate permite) este Mitch Henessey (Samuel L. Jackson), un detectiv fără un simţ etic prea dezvoltat. Când se difuzează la TV nişte înregistrări de la o paradă la care a participat şi ea, un puşcăriaş cu un singur ochi, „One-Eyed” Jack (Joseph McKenna), o recunoaşte imediat şi evadează din închisoare pentru a porni într-o misiune de răzbunare.

Ea este rănită într-un accident de maşină atunci când dă peste o căprioară aflată în mijlocul drumului şi apoi întră într-un copac, începând apoi să prezinte abilităţi neaşteptate şi cruzime, manifestând, de asemenea, abilităţi surprinzătoare în mânuirea cuţitului şi o asprime necaracteristică faţă de fiica ei, Caitlin (Yvonne Zima). Când Jack o atacă din senin, ea se apară de el cu mare succes, punând în practică nişte tehnici de autoapărare de care nu ştia că este capabilă.

Între timp, Henessey face o descoperire interesantă – o valiză găsită în podul casei în care a locuit pentru scurtă vreme Samantha în urmă cu ceva ani. Cu informaţiile pe care le găseşte în valiză, ea merge la Dr. Nathan Waldman (Brian Cox) pentru a pune cap la cap descoperirile. Deşi Henessey începe să îşi pună serioase întrebări în legătură cu direcţia pe care o ia acest caz, el este convins de Samantha să n-o lase chiar acum când este aproape de-a descoperi cine este cu adevărat.

Urmăreşte online filmul The Long Kiss Goodnight 1996 (Sărutul dulce al răzbunării), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

, CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Long Kiss Goodnight, filme online subtitrat în Română”

  1. Eniko Nagy says:

    Un film bun ,merita vazut .Multumesc

  2. Eniko Nagy says:

    Merita vazut ,Un film plin de actiune ./

Spune-ne parerea ta despre acest film