• Filme Online
 • The Lookout, film online subtitrat în Română


  The Lookout, film online subtitrat în Română

  The Lookout 2007 (Iscoada), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În timp ce conducea cu farurile stinse pe un drum de ţară, arătându-i iubitei sale şi unui alt cuplu roiurile de licurici care lumează cerul nopţii, Chris Pratt intră cu decapotabila într-o combină aflată pe marginea drumului. Chris şi iubita lui Kelly supravieţuiesc accidentului, dar nu şi ceilalţi doi. În urma accidentului, Chris suferă o mulţime de răni, printre care traume craniene severe care-i afectează memoria pe termen scurt, similar cu amnezia anterogradă, şi probleme în privinţa controlului furiei. Patru ani mai târziu, urmează cursuri pentru a învăţa lucruri noi, inclusiv simpla succesiune a sarcinilor de zi cu zi, pentru a compensa incapacitatea de a ţine minte, şi păstrează notiţe într-un carneţel.

  Provocat de un manager de caz aspru să-şi creeze o viaţă în ciuda rănilor sale, el este susţinut emoţional de colegul de cameră, un bărbat orb pe nume Lewis, dar de la familia sa bogată primeşte doar suport financiar. El lucrează nopţile ca om de serviciu la o bancă dintr-un mic oraş şi este vizitat des de ajutorul de şerif Ted. Chris îşi doreşte să ajungă cândva casier la bancă, dar directorul băncii, dl. Tuttle, îşi ascunde cu greu dispreţul faţă de ambiţiile lui Chris. Nu la mult timp după aceea, Chris devine ţinta unei găşti care doreşte să jefuiască banca şi să-l atragă pe el pentru a-i ajuta.

  Liderul grupării, Gary, care-l cunoaşte de la liceu şi a fost mereu gelos pe bogăţia şi popularitatea de care se bucura când era jucător de hockey înainte de accident, se împrieteneşte cu el şi se foloseşte de o tânără, Luvlee, pentru a-l seduce. Tachinat de aceştia în legătură cu viaţa pe care o duce de când cu accidentul şi limitările pe care le are, el îşi dă acceptul să participe la acţiune. Frustrările sale se transformă în certuri cu prietenii lui, Lewis şi Ted.

  Urmăreşte online filmul The Lookout 2007 (Iscoada), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film