• Filme Online
 • The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) filme online subtitrat în Română


  The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) filme online subtitrat în Română

  The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945) film online subtitrat în Română

  Într-o joi, un scriitor alcoolic din New York pe nume Don Birnam (Ray Milland), împachetează pentru o vacanţă de un weekend împreună cu fratele său, Wick (Philip Terry), care încearcă să-l facă să se lase de băut. În momentul în care iubita lui Don, Helen (Jane Wyman) vine să îşi ia la revedere de la ei, ea menţionează faptul că are două bilete pentru un concert. Don sugerează ca el şi Wick să ia un tren care pleacă la o oră mai târzie pentru ca Wick să meargă la concert cu Helen.

  Ei sunt circumspecţi cu privire la acest lucru şi nu prea le vine să-l lase pe Don singur acasă, mai ales că deja l-au prins cu o sticlă de băutură ascunsă, dar totuşi pleacă la concert. Din moment ce sticla găsită i-a fost vărsată de Wick, Don se duce la Barul lui Nat şi îşi ia de băut cu nişte bani pe care Wick îi ascunsese pentru alte treburi.

  Don intenţionează să se întoarcă înainte de a reveni cei doi de la concert şi să prindă trenul cu pricina, dar din cauza băuturii el pierde noţiunea timpului. Când se întoarce acasă, el îl vede pe Wick plecând şi Helen spunând că va mai rămâne pentru a-l aştepta pe Don, ea fiind îngrijorată cu privire la faptul că a rămas singur. Don o evită peHelen şi se furişează înapoi în apartament pentru a mai bea nişte whisky ieftin pe care l-a cumpărat. Vineri, înapoi la bar, barmaniţa Nat (Howard Da Silva) îl critică pe Don pentru modul în care se comportă cu Helen.

  Urmăreşte online filmul The Lost Weekend – Un weekend pierdut (1945), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1