• Filme Online
 • The Lucky Ones – Norocoşii 2008, filme online subtitrat în Română


  The Lucky Ones – Norocoşii 2008, filme online subtitrat în Română

  The Lucky Ones – Norocoşii 2008, film online HD subtitrat în Română

  După ce şi-a încheiat ultimul tur de război, veteranul Fred Cheaver (Tim Robbins) se întoarce acasă la soţia şi copilul său din St. Louis. Colee Dunn (Rachel McAdams) şi T.K. Poole (Michael Peña), la rândul lor soldaţi care mai au doar 30 de zile până se vor libera, doresc să se îndrepte către Las Vegas. Dunn plănuieşte să viziteze familia unui prieten de-al ei, un soldat ce a fost ucis pe câmpul de luptă în timp ce i-a salvat ei viaţa, iar Poole are anumite dorinţe intime.

  După ce ajung pe Aeroportul Internaţional John F. Kennedy, cei trei străini descoperă că zborurile lor au fost anulate din cauza unei pene de curent îndelungate. Nedorind să aştepte până ce programul normal de zbor se reia, ei se îmbarcă într-o maşină şi încearcă să ajungă la destinaţie. Ajuns acasă în St. Louis, Chaver află că soţia lui Pat (Molly Hagan) doreşte să divorţeze de el. Fiul său Scott (Mark L. Young) a fost acceptat la Universitatea Stanford, însă pentru a-şi asigura locul el are nevoie de 20 de mii de dolari în plus faţă de bursa şcolară pe care o are deja.

  Cheaver hotărăşte să îşi viziteze fratele aflat în Salt Lake City, însă mai întâi îi conduce pe Dunn şi Poole la aeroport pentru ca aceştia să poată ajunge în Las Vegas. Când văd cât de supărat este Cheaver, cei doi se tem pentru starea sa de spirit şi sunt de părere că acesta reprezintă un risc dacă e lăsat singur pe drum, aşa că decid să îl însoţească până la destinaţia sa.

  Urmăreşte online filmul The Lucky Ones – Norocoşii 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Lucky Ones – Norocoşii 2008, filme online subtitrat în Română”

  1. Nick says:

   Cerc inchis…..

  Spune-ne parerea ta despre acest film