The Man from Laramie 1955 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Man from Laramie 1955 filme online subtitrat în Română

The Man from Laramie 1955 (Omul din Laramie) film online subtitrat în Română

Will Lockhart devine implicat în evenimentele din Coronado, un sat vestic izolat, atunci când se duce acolo să livreze nişte provizii din Laramie. El ajunge imediat în conflict cu Waggomans, proprietarii influenţi ai masivei Ferme Barb. Lockhart caută tăcut nişte informaţii cu privire la anumite persoane ce vând arme către Apaşii locali; fratele său, un Locotenent al Armatei, a fost unul dintre mulţii soldaţi ce şi-au pierdut viaţa într-un atac al Apaşilor asupra unei zone îndepărtate a Fermei Barb.

Unul dintre proprietari, Alec Waggoman, este tulburat de nişte vise în care un străin intenţionează să îi omoare băiatul adult, Dave. El îşi pierde treptat şi văzul, iar Dave este un tip foarte imatur, plin de vicii şi arogant, astfel că Alec nu se poate baza deloc pe el să conducă ferma în modul în care are el nevoie s-o facă. Lockhart este informat de Barbara Waggoman, nepoata lui Alec, faptul că poate să ia sare pe gratis, însă Alec face o confuzie crezând că vrea să fure şi îi omoară măgarii şi îi dă foc la cele trei căruţe.

Lockhart se întoarce în oraş, se ia la bătaie cu Dave şi apoi Alec îşi face apariţia oferindu-se să îi compenseze pierderile suferite. Şeriful Tom Quiby îi sugerează apoi lui Lockhart să plece din oraş pentru a evita confruntări ulterioare. El continuă, însă, să-l caute pe cel care se ocupă de vânzarea de arme. Beţivul oraşului, Chris Boldt, îi spune că are anumite informaţii, însă este ucis la scurt timp după ce este văzut în compania lui Lockhart, lucru care-l face pe Şerif să-l aresteze pe acesta pentru scurt timp.

Urmăreşte online filmul The Man from Laramie 1955 (Omul din Laramie), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film