The Man Who Killed Don Quixote (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Man Who Killed Don Quixote (2018), filme online subtitrat în Română

The Man Who Killed Don Quixote (2018), film online subtitrat în Română

Toby Grisoni (Adam Driver), un director la o companie de publicitate, se străduieşte să producă o reclamă în care să apară personajele Don Quixote şi Sancho Panza, în Spania rurală. Aflându-se la un restaurant după o zi de filmări nereuşite, superiorul lui Toby (Stellan Skarsgård), îi recomandă să găsească inspiraţie şi îi aduce un Ţigan (Óscar Jaenada) care îi vinde un DVD vechi pe care se află un film în alb şi negru numit The Man Who Killed Don Quixote.

Coincidenţa face ca Toby să fi scris acest film în urmă cu zece ani când era student. Fiind nostalgic, Toby urmăreşte filmul şi este atât de captivat încât abia dacă observă tentativele de seducţie ale soţiei Şefului, Jacqui (Olga Kurylenko). Când se întoarce Şeful, Toby fuge panicat şi ia cu el DVD-ul. Imagini din trecut prezintă producţia filmului din studenţia lui Toby, atunci când îl selectează pe bătrânul cizmar Javier (Jonathan Pryce) pentru rolul lui Don Quixote şi se îndrăgoşteşte de o chelneriţă adolescentă pe nume Angelica (Joana Ribeiro).

Javier este foarte reţinut în a accepta rolul deoarece nu are experienţă de actor şi se dovedeşte incapabil de a urma instrucţiunile lui Toby. Cu toate acestea, când Angelica este victima unei farse din partea echipei lui Toby, lui începe să-i placă foarte mult rolul. În zilele noastre, Toby realizează că locaţia în care s-a filmat The Man Who Killed Don Quixote nu este foarte departe de locul unde filmează el în prezent şi după o conversaţie tensionată cu Şeful referitor la noaptea precedentă, Toby se duce cu motocicleta în oraşul Los Sueños.

Urmăreşte online filmul The Man Who Killed Don Quixote (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film