The Mountain Between Us 2017, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Mountain Between Us 2017, filme online subtitrat în Română

The Mountain Between Us 2017 (Muntele dintre noi), film online HD subtitrat în Română

După anularea zborului lor de pe Aeroportul Boise din cauza vremii nefavorabile, neurochirurgul Dr. Ben Bass (Idris Elba) şi fotojurnalista Alex Martin (Kate Winslet) îl contactează pe Walter (Beau Bridges), un pilot privat local, pentru a putea să ajungă la nunta lui Alex ce urmează a avea loc în ziua următoare, iar Ben are programată o operaţie în Baltimore, Maryland. La puţin timp după decloare, Walter suferă un infarct şi avionul se prăbuşeşte pe vârful unui munte. Ben şi Alex se aleg doar cu câteva răni, însă Walter moare.

Ben îl îngroapă pe Walter şi îi îngrijeşte rănile lui Alex, realizând faptul că trebuie să găsească civilizaţie dacă vor să supravieţuiască în continuare. Alex îi cere lui Ben s-o lase în urmă deoarece el are mai multe şanse de supravieţuire, însă Ben refuză şi, în schimb, se caţără pe un vârf pentru a vedea dacă există vreo urmă de civilizaţie în apropiere. Izolaţi mai multe zile având provizii reduse, Ben şi Alex se susţin unul pe altul.

Alex devine sceptică în privinţa faptului că va veni cineva să-i salveze, dar Ben insistă că acest lucru se va întâmpla. După o ceartă aprinsă, cei doi se pun la somn, iar Alex susţine că ea va pleca de acolo. De cum se luminează, ea încarcă să plece de la epava avionului şi să coboare de pe munte. Ben, însă, o urmăreşte şi o prinde din urmă, iar apoi cei doi îşi fac adăpost într-o peşteră. Alex îşi foloseşte camera foto pentru a încerca să localizeze vreo structură realizată de om şi depistează nişte materiale reflectorizate, iar apoi se pun de acord să meargă împrenă spre locul respectiv.

Urmăreşte online filmul The Mountain Between Us 2017 (Muntele dintre noi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “The Mountain Between Us 2017, filme online subtitrat în Română”

 1. Patricia says:

  Tare frumos!

 2. Sorin says:

  Un film excelent,de nota 100.Nu-l pierdeti.

 3. PH.09.TRZ says:

  Frumos ! Emotii , sentimente , teama – toate sunt foarte bine redate in acest film de cei doi actori .

 4. ANA says:

  Foarte frumos. Merita vazut!!

 5. ion says:

  Foarte ,foarte bun filmu si cu ceva suspans,peisaje foarte frumoase,l-am asteptat de catava luni sa apara ,si a meritat asteptarea,mie unu mi sa parut a fi un film care trebuie vazut.Recomand ,nota mea 10

 6. Simo says:

  Super!nota10

 7. VLAD says:

  BUN………!

 8. kmelia says:

  Dragut-merita vazut,nota 8

 9. ioana says:

  mi a placut f mult…impresionant…

 10. blaga lucian says:

  afost foarte fain filmul mia placut

Spune-ne parerea ta despre acest film