• Filme Online
 • The Nun’s Story 1959 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Nun’s Story 1959 filme online subtitrat în Română

  The Nun’s Story 1959 (Povestea unei călugăriţe) film online HD subtitrat în Română

  Gabrielle „Gaby” Van Der Mal (Audrey Hepburn), al cărei tată Hubert (Dean Jagger) este un chirurg proeminent în Belgia, intră într-o mănăstire de călugăriţe pe la sfârşitul anilor 1920 în speranţa că va putea să ajute oamenii din Congo-ul Belgian. După ce primeşte numele de măicuţă Sora Luke, ea intră într-un sistem de pregătire care îi arată cam prin ce urmează să treacă dacă hotărăşte să urmeze această cale a călugăriei odată cu depunerea jurământului de supunere. Ea depune primul jurământ şi este trimisă la o şcoală de medicină.

  După ce trece cursurile cu note mari, având şi unele conflicte de natură spirituale, ea se opune cu tăcere solicitării Maicii Superioare de-a pica intenţionat examenul final ca o probă de umilinţă. Deşi termină cursurile pe locul patru, ea nu este trimisă în Congo acolo unde îşi dorea ci la un spital de boli mintale din Europa unde asistă la cele mai violente şi dificile cazuri, irosindu-şi astfel calităţile de medicină tropicală.

  O anume pacientă schizofrenică (Colleen Dewhurst) o păcăleşte pe Sora Luke să deschidă uşa salonului unde este ţinută, lucru interzis de regulament. Imediat Sora Luke este atacată de aceasta şi scapă cu greu din încurcătură, fiind admonestată apoi din cauza lipsei de obedienţă. În cele din urmă ea depune jurământul solemn şi este trimisă la postul mult dorit din Congo. Ajunsă acolo ea este dezamăgită să realizeze că nu va avea de îngrijit localnicii de acolo ci va lucra în spitalul segregat unde sunt trataţi albii europeni.

  Urmăreşte online filmul The Nun’s Story 1959 (Povestea unei călugăriţe), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Nun’s Story 1959 filme online subtitrat în Română”

  1. nicu says:

   un film fain cu o actrita extraordinara !

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1