The Nutcracker and the Four Realms (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Nutcracker and the Four Realms (2018), filme online subtitrat în Română

The Nutcracker and the Four Realms 2018 (Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri), film online subtitrat în Română

Tot ceea ce îşi doreşte Clara (Mackenzie Foy) este să obţină o cheie – o cheie unică ce poate să deschidă o cutie în care se află un cadou nepreţuit din partea mamei sale care a murit în urmă cu mult timp. Un fir de aur pe care-l găseşte la petrecerea de Crăciun organizată de naşul ei Drosselmeyer (Morgan Freeman) o conduce pe Clara spre cheia ascunsă, numai ca dispare în mod straniu şi misterios într-o lume paralelă uimitoare.

În acea lume Clara întâlneşte un soldat pe n ume Phillip (Jayden Fowora-Knight), un grup de şoareci şi regenţii care conduc cele trei regate: Tărâmul Fulgilor de Nea, Tărâmul Florilor şi Tărâmul Dulciurilor. Clara şi cu Phillip trebuie să se aventureze în periculosul Tărâm al Patrulea, casa tiranei Mamă Ginger (Helen Mirren) pentru a recupera cheia pe care şi-o doreşte Clara şi să spere că va aduce înapoi armonia în lumea instabilă.

Urmăreşte online filmul The Nutcracker and the Four Realms 2018 (Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Nutcracker and the Four Realms (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. anca radulian says:

    un film superb! multumesc pentru ca l-am putut edea!

  2. Ingeaua says:

    Un film superb ! Nota 10 !

Spune-ne parerea ta despre acest film