• Filme Online
 • The Omen 1976 filme online subtitrat în Română


  The Omen 1976 filme online subtitrat în Română

  The Omen 1976 film online subtitrat în Română

  În Roma, diplomatul american Robert Thorn (Gregory Peck) se află în spital unde soţia sa, Katherine (Lee Remick), aduce pe lume un băieţel despre care Robert este informat că a murit la naştere. În acele momente el primeşte oferta de-a adopta în secret un copil a cărui mamă a murit în acelaşi timp. Robert acceptă, dar nu o informează pe Katherine că acel copil nu este al lor. După o vreme, însă, evenimente misterioase încep să le tulbure liniştea celor doi soţi.

  Părintele Brennan (Patrick Troughton) încearcă în mod repetat să-l avertizeze pe Robert de faptul că băiatul are nişte origini misterioase, dând de înţeles că puştiul ar putea să nu fie tocmai uman. Preotul îi spune apoi lui Robert că soţia sa este însărcinată din nou, însă puştiul nu o va lăsa să nască un alt copil. După aceea, Brennan este ucis în condiţii misterioase. După ce se întoarce acasă, Katherine îi dă vestea lui Robert cum că e însărcinată şi că vrea să avorteze.

  Aflând despre moartea Părintelui Brennan, un fotograf pe nume Keith Jennings (David Warner) începe să-l urmărească atent pe puşti. El el îi arată apoi nişte fotografii lui Robert în care apar unele umbre ciudate şi îi spune că el este de părere că băiatul ar reprezenta un mare pericol şi că doreşte să-l ajute pe Robert. În timp ce Robert este plecat, băiatul îi provoacă o cădere lui Katherine care o face să piardă sarcina. Atât Keith cât şi Robert merg la Roma pentru a investiga naşterea băiatului, numai că odată ajunşi acolo noi mistere le dau bătăi de cap.

  Urmăreşte online filmul The Omen 1976, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “The Omen 1976 filme online subtitrat în Română”

  1. Nick says:

   O mare tampenie

  2. AndreEa says:

   L-au sters de pe primul server (singurul pe care se incarca filmele foarte bine), iar pe celelalte nu se incarca filmul.

  Spune-ne parerea ta despre acest film