• Filme Online
 • The Other Boleyn Girl 2008, filme online subtitrat în Română


  The Other Boleyn Girl 2008, filme online subtitrat în Română

  The Other Boleyn Girl 2008 (Cealaltă moştenitoare Boleyn), film online HD, subtitrat în Română

  Căsnicia lui Henry al VIII-lea (Eric Bana) cu Catherine de Aragon (Ana Torrent) nu se soldează cu un băiat care să devină moştenitorul tronului; singura urmaşă este fiica lor Mary (Constance Stride). Thomas Howard, Duce de Norfolk (David Morrissey), şi cumnatul acestuia Thomas Boleyn (Mark Rylance), plănuiesc să o facă pe fiica cea mare a familiei Boleyn, Anne (Natalie Portman), drept amantă a regelui. Ei speră ca Anne să rămână însărcinată cu acesta şi să îi ofere regelui un băiat.

  Mama lui Anne, Lady Elizabeth Boleyn (Kristin Scott Thomas), este dezgustată de această idee. Anne acceptă într-un final să îşi mulţumească tatăl şi unchiul. Fiica mai mică a familiei, Mary Boleyn (Scarlett Johansson), se căsătoreşte cu William Carey (Benedict Cumberbatch), chiar dacă familia acestuia a dorit-o ca mireasă pentru fiul lor să fie Anne. În timp ce vizitează moşia Boleyn, Henry este rănit într-o misiune de vânătoare cauzat de Anne fără să vrea şi, la îndemnul unchiului ei, el este îngrijit de către Mary.

  Pe când se afla în grija ei, Henry este năucit de frumuseţea lui Mary şi o invită la castel. Mary şi soţul ei acceptă cu tragere de inimă, fiind convinşi de faptul că regele i-au invitat doar pentru că se simte atras de ea. Mary şi anne devin asistentele Reginei Catherine, iar Henry îl trimite pe William peste hotare într-o misiune importantă. Despărţită de soţul ei, Mary se îndrăgosteşte de Henry. La rândul ei, Anne se mărită în secret cu nobilul Henry Percy (Oliver Coleman). Temându-se ca Anne va ruina familia, Mary le spune tatălui şi unchiului lor despre isprava lui Anne şi aceştia iau măsuri împotriva ei şi a căsătoriei.

  Urmăreşte online filmul The Other Boleyn Girl 2008 (Cealaltă moştenitoare Boleyn), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  11 responses to “The Other Boleyn Girl 2008, filme online subtitrat în Română”

  1. elenaef says:

   Film bun, e bine sa fi rege..Mary desi a fost amanta lui sunt sigura ca la iubit. Anna se vede ca e foarte invidioasa dar si ambitioasa …, “totul sau nimic” scrie pe ea.

  2. Nick says:

   Britanicii au fost dintotdeauna mai cu mot !
   Interpretare foarte buna ….

  3. traian05 says:

   Multumim ptr. film. Nota 9. Daca se poate mai multe filme istorice…

  4. cami says says:

   superb,

  5. Ilinca says:

   Superb intr-adevar ! Multumiri pentru postare.

  6. vasy says:

   Ce film ,ce interpretare, Geenial ,Superb !!!!!!!!!!!!!Mersi frumos pt film admin

  7. alice says:

   foarte tare,un film complex nota 10.merci, admin!!!!

  8. natty says:

   foarte interesant film! mia placut mult de tot!

  9. Ady says:

   Foarte bun,multumim

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1