The Predator – Predatorul 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Predator – Predatorul 2018, filme online subtitrat în Română

The Predator – Predatorul 2018, film online subtitrat în Română

O navetă extraterestră aterizează forţat pe Pământ, iar lunetistul de armată Quinn McKenna şi echipa lui este atacat de către un Predator. El reuşeşte să îl neutralizeze pe Predator şi îi distruge armura. La sugestia agentului guvernamental Will Traeger, Predatorul este capturat şi păstrat pentru examinări. Traeger duce Predatorul către un laborator ca să se facă experimente pe el şi o recrutează Casey Bracket, un biolog evoluţionist, pentru a se ocupa de studiile efectuate asupra Predatorului.

Predatorul, însă, se trezeşte şi rupe toate legăturile cu care era ţinut imobilizat, îi ucide pe lucrătorii din laborator şi fuge, însă îi cruţă viaţa lui Casey. McKenna este chemat la datorie să colaboreze cu un grup de deţinuţi guvernamentali, printre care fostul puşcaş marin Gaylord “Nebraska” Williams, şi veteranii de armată Coyle and Baxley, pilotul de elicopter Nettles şi Lynch, un alt fost puşcaş marin, pentru a se ocupa de recapturarea şi/sau uciderea Predatorului.

Luând-o cu ei şi pe Casey, grupul de soldaţi merg acasă la soţia înstrăinată a lui McKenna, Emily, acolo unde el se aşteaptă să găsească armura Predatorului pe care a trimis-o mai devreme. Cu toate acestea, copilul autist al lui McKenna, Rory, a plecat la colindat purtând acea armură pentru a evita să fie observat de către mici agresori. McKenna şi ceilalţi îl găsesc pe Rory la timp pentru a nu fi atacat de nişte câini predatori. Predatorul îi urmăreşte într-o şcoală din apropiere şi încep să îi înapoieze acestuia armura, însă ca din senin un alt Predator mult mai mare decât primul îşi face apariţia şi îl ucide pe primul.

Urmăreşte online filmul The Predator – Predatorul 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Predator – Predatorul 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. Vraciul says:

    Execrabil ! După nici 10 minute nu l mai vizionezi … și au bătut joc de franciză !

  2. Danny says:

    Filmul nu este atat de slab. Eu i-as da un 7. Dar sufera de aceeasi meteahna ca si mai toate filmele din prezent. Este prea comercial. Pare facut la repezeala, ca sa il vanda si sa ia banii. Ca si Star Wars VII si VIII. Par filme pentru copii. Nu au nici o idee, doar efecte speciale.

Spune-ne parerea ta despre acest film