• Filme Online
 • The Producers – Producătorii 2005, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Producers – Producătorii 2005, filme online subtitrat în Română

  The Producers – Producătorii 2005, film online subtitrat în Română

  După eşecul piesei de teatru muzicale „Funny Boy”, producătorul Max Bialystock îl angajează pe nevroticul Leo Bloom drept contabil. În timp ce studiază cărţile lui Max, Leo observă faptul că din moment ce în urma unui eşec ar fi de aşteptat să se piardă bani, fiscul nu se mai oboseşte să investigheze finanţele producţiilor eşuate. Leo crede că prin anumite inginerii financiare un eventual eşec ar putea să genereze venituri de până la două milioane de dolari.

  Întorcându-se la vechea sa firmă de contabilitate, Leo începe să aibă fantezii că e producător de pe Broadway. Leo îşi dă demisia şi pune bazele împreună cu Max companiei Bialystock & Bloom. Căutând cea mai proastă piesă scrisă vreodată, cei doi dau peste „Springtime for Hitler”, un muzical scris de un fost nazist pe nume Franz Liebkind. Max şi Leo, pentru a putea să achiziţioneze drepturile acestui muzical, pun în scenă cântecul favorit al lui Hitler.

  Pentru a se asigura de eşecul piese, Max şi Leo se întâlnesc cu un regizor pe nume Roger De Bris şi asistenta acestuia pe nume Carmen Ghia. Iniţial Roger este ezitant în a se ocupa de regie, dar cedează când Max şi Leo îi sugerează că ar avea şansa de-a câştiga Premiul Tony. Înapoi la birou, o femeie suedeză pe nume Ulla îşi face apariţia pentru audiţie. Cu toate că Leo îi spune că nu au început audiţiile momentan, Max o angajează ca secretară pentru a o păstra la audiţiile ulterioare. Pentru a obţine suport financiar, Max se dă pe lângă nişte femei în vârstă şi pline de bani pe care le păcăleşte să investească în piesă.

  Urmăreşte online filmul The Producers – Producătorii 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1