• Filme Online
 • The Purple Rose of Cairo 1985, filme online subtitrat în Română


  The Purple Rose of Cairo 1985, filme online subtitrat în Română

  The Purple Rose of Cairo 1985 (Trandafirul roșu din Cairo), film online subtitrat în Română

  Desfăşurându-şi evenimentele în New Jersey, pe vremea Marii Recesiuni din anul 1935, filmul prezintă povestea lui Cecilia (Mia Farrow), o chelneriţă neîndemânatică care se duce deseori la filme pentru a „evada” un pic din viaţa ei plictisitoare şi mariajul abuziv pe care-l are cu Monk (Danny Aiello), de care a încercat deseori să se despartă. Cel mai recent film la care merge Cecilia este o ficţiune produsă de RKO Radio Pictures, „The Purple Rose of Cairo”.

  Acesta îl are în centrul evenimentelor pe un bogătăş din Manhattan numit Henry (Edward Herrmann), care pleacă într-o vacanţă exotică în Egipt având drept companioni pe Jason (John Wood) şi Rita (Deborah Rush). Pe când se aflau în Egipt, ei se întâlnesc cu un arheolog pe nume Tom Baxter (Jeff Daniels). Tom este luat cu ei la întoarcere pentru a patrece un weekend în Manhattan şi acesta se îndrăgosteşte până peste cap de Kitty Haynes (Karen Akers), o cântăreaţă dintr-un club de noapte.

  Pe măsură ce Cecilia urmăreşte filmul, Tom, care o observă pe aceasta, iese din ecranul alb-negru şi pătrunde în lumea reală colorată aflată de cealaltă parte a ecranului de cinema şi îi spune Ceciliei faptul că este atras de ea şi aceasta îl ia pentru a-i arăta oraşul New Jersey. Mai tâziu, el o ia pe Cecilia în film şi îşi petrec o seară de poveste în oraşul din film. Cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt, dar dezertarea personajului din film a cauzat anumite probleme, iar alte personaje încearcă la rândul lor să iasă din ecrane.

  Urmăreşte online filmul The Purple Rose of Cairo 1985 (Trandafirul roșu din Cairo), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film