The Raven, online DVDRip, cu subtitrare în Română

aaa
aaa
The Raven, online DVDRip, cu subtitrare în Română

Vezi filmul The Raven (Corbul), online, cu subtitrare în limba Română şi calitate DVDRip.

Acţiunea filmului se petrece în Maryland, secolul 19, acolo unde mai mulți polițiști aud țipetele unei femei într-un apartament şi aleargă spre ea să vadă ce se întâmplă. Poliţiştii ajung la apartament şi găsesc o femeie întinsă pe podea, cu gâtul tăiat și cadavrul fiicei sale înghesuit într-un coş.

Detectivul Emmett Fields este chemat pentru a ajuta la anchetă şi descoperă că această crimă seamănă cu una fictivă din nuvela “Crimele din Rue Morgue“, care face parte dintr-o colecție de povești aparţinându-i scriitorului Edgar Allan Poe.
Poe a devenit un paria social și un bețiv fără bani ale cărui povești nu au mai avut succesul de altă dată. El s-a îndrăgostit de frumoasa Emily Hamilton și dorește să se căsătorească cu ea, dar tatăl ei se opune cu vehemenţă relaţiei celor doi. Căpitanul Hamilton, îl urăşte de moarte pe Poe și îl ameninţă pe acesta să-i lase fiica în pace.
Poe este adus pentru a vedea scena crimei și este îngrozit să afle că cineva se foloseşte de poveştile sale pentru a comite o serie de crime. Detectivul Fileds îi propune lui Poe (mai mult îl forţează) să-şi ofere voluntar serviciile pentru a ajuta poliţia să prindă criminalul. Poe nu are de ales şi acceptă sarcina.

 

Vezi filmul The Raven, online, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “The Raven, online DVDRip, cu subtitrare în Română”

 1. Valerius says:

  Film foarte bun inspirat din nuvelele lui E Allan Poe. Crima, mister, dragoste si nebunie, toate se intrepatrund si tin spectatorul cu sufletul la gura. Foarte bun John Cushak in rolul lui E A Poe.

 2. Nexus says:

  Un film bun,actori buni,actiune,suspans,merita vazut.

 3. levas says:

  excelent, te ține legat de ecran – de recomandat prietenilor

 4. miryam says:

  bun! difera de ,,corbul” cu mark dakaskos!…..

Spune-ne parerea ta despre acest film