• Filme Online
 • The Scarlet Letter – Litera stacojie, filme online subtitrat în Română


  The Scarlet Letter – Litera stacojie, filme online subtitrat în Română

  The Scarlet Letter – Litera stacojie 1995, film online HD subtitrat în Română

  În anul 1667, în Massachusetts Bay Colony, un armistiţiu fragil se creează între localnicii Puritani şi vecinii lor, Algonquienii. Căpetenia Metacomet (Eric Schweig) îşi succede tatăl dreptlider al comunităţii sale chiar când o nouă colonistă pe nume Hester Prynne (Demi Moore) soseşte pe calea mării tocmai din Anglia. În timp ce Hester îşi aşteaptă soţul să ajungă – acesta urmând să sosească în curând – ea ajunge să se îndrăgostească de un tânăr ministru pe nume Arthur Dimmesdale (Gary Oldman).

  Atunci când apare informaţia cum că Roger Prynne ar fi fost cel mai probabil ucis de către Nativii Americani, cei doi îşi oficializează relaţia şi formează un cuplu de nedespărţiţi. Rămânând însărcinată cu copilul lui Arthur, Hester este văzută ca o paria şi ajunge să fie întemniţată pentru indiscreţia ei. Arthur intenţionează să îşi recunoască la rândul său păcatul chiar dacă acest lucru ar însemna că îl va paşte o pedeapsă cu moartea, însă Hester îl convinge să nu facă asta.

  Condamnată să poarte un însemn cu litera „A” de la „adulter”, Hester este ostracizată de public şi este întotdeauna urmărită de un băiat care să observe fiecare pas pe care-l face şi să raporteze autorităţilor în cazul în care ea comite vreo neregulă. Între timp, soţul lui Hester apare ca din neant, dovedindu-se faptul că el şi-a petrecut ultima perioadă din viaţă în captivitate ca prizonier de război. Aflând despre scandalul în care este implicată soţia lui, el adoptă fictiva identitate de „Dr. Roger Chillingworth” şi începe să îl caute pe amantul acesteia.

  Urmăreşte online filmul The Scarlet Letter – Litera stacojie 1995, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “The Scarlet Letter – Litera stacojie, filme online subtitrat în Română”

  1. EVA says:

   O capodopera a genului.
   Multumim frumos pentru postare!

  2. ANGHEL GHIURI says:

   BUN FILM RECOMAND A FI VIZIONAT.FELICITARI ADMINISTRATORILOR PENTRU ACEST FILM !

  3. ANGHEL GHIURI says:

   BUN FILM

  4. Lucian says:

   Foarte bun filmul!

  Spune-ne parerea ta despre acest film