The Scorpion King: Book of Souls (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Scorpion King: Book of Souls (2018), filme online subtitrat în Română

The Scorpion King: Book of Souls (2018), film online subtitrat în Română

Naratorul explică faptul că în Egiptul antic, înainte de vremea Faraonilor, Regele Memtep a făcut un legământ cu Anubis, lordul lumii subterane, pentru a crea o sabie blestemată atât de puternică încât oricine ar avea-o în posesie ar avea capacitatea să conducă toată lumea. Sabia a fost alimentată de capturarea sufletelor celor care sunt ucişi cu ea, iar sabia însăşi a fost forjată în focurile iadului de către Anubis. Numele celor care au fost ucişi de către sabie sunt scrise pentru totdeauna în Cartea Sufletelor.

Evenimentele încep cu Nebserek care jefuieşte mormântul Regelui Memtep şi fură mânerul sabiei lui Anubis. În altă parte, Khensa îl capturează pe fierarul Mathayus şi îl ucide pe băiatul Abel. Războinica din Nubia, Prinţesa Tala, îl eliberează pe fierar şi îl vindecă folosind ace de scorpion. Ea îi spune faptul că răposatul ei tată, Balthazar, Regele Nubiei, i-a spus să-l găsească pe legendarul Rege Scorpion pentru a o ajuta să aducă pacea în Egipt.

Ea îi cere să i se alăture în misiunea de-a opri imperiul malefic al lui Nebserek şi a armatei sale de şacali. Preoteasa lui Nebserek îl avertizează despre faptul că sabia lui poate să fie înfrântă de către Cartea Sufletelor. În drum către Valea celei de-a 13-a Luni, Mathayus şi Prinţesa Tala sunt capturaţi de către Uruk, liderul Săgeţilor Negre, care îi acuză că le-au încălcat teritoriul. Mathayus îl provoacă pe acesta la o luptă pentru a-şi câştiga libertatea. După ce îi învinge cinci războinici şi îi cruţă mai apoi viaţa lui Uruk, Prinţesa şi Mathayus îşi continuă drumul spre Templul Pergamentelor.

Urmărește online filmul The Scorpion King: Book of Souls 2018, cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film