The Second Best Exotic Marigold Hotel, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Second Best Exotic Marigold Hotel, filme online subtitrat în Română

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015), film online HD, subtitrat în Română

Muriel Donnelly şi Sonny Kapoor călătoresc spre San Diego, California, pentru a propune unui magnat din domeniul hotelier pe nume Ty Burley să cumpere şi să deschidă un al doilea hotel în India ca un companion la Best Exotic Marigold Hotel. Lor li se spune faptul că un inspector al companiei va veni în India fără să anunţe în prealabil şi fără să se ştie cine este pentru a evalua proiectul şi a-şi face o idee cât mai clară despre ce se poate realiza acolo.

Înapoi în Jaipur, lui Evelyn Greenslade i se propune să se angajeze în domeniul confecţionărilor de textile. Ea este îngrijorată că, la venerabila vârstă de 79 de ani, acest loc de muncă o va solicita foarte tare şi va avea de făcut faţă la o mulţime de responsabilităţi şi nu va mai putea să călătorească aşa de mult precum îşi doreşte. Douglas Ainslie, care este îndrăgostit de Evelyn, îşi face de asemenea griji cu privire la pierderea timpului şi este nerăbdător s-o prezinte fiicei lui.

Viaţa lui Sonny devine tot mai complicată din cauza planurilor de nuntă pe care le face împreună cu viitoarea soţie, Sunaina, şi din cauza sosirii unui rival pentru afecţiunea femeii. El este, de asemenea, disperat să impresioneze un vizitator american, Guy Chambers, pe care-l identifică imediat ca fiind un inspector venit din State să evalueze hotelul. Totuşi, interesul lui Guy se învârte asupra mamei lui Sonny, iar acesta la început le încurajează posibila idilă, însă apoi începe să nu se mai simtă chiar aşa confortabil cu ideea.

Urmăreşte online filmul The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “The Second Best Exotic Marigold Hotel, filme online subtitrat în Română”

 1. mihai says:

  o tampenie de film indian.

 2. RS says:

  Ma asteptam la mai multa comedie… .
  Eu ii acord nota 6.

 3. Ionut says:

  E pacat sa dai nota mica unul Film ca asta..eu ii dau nota 10. Merita vazut !

 4. AGH says:

  mie mi-a placut. habar nu am daca e bun sau prost. mie mi-a placut.

 5. cami says:

  E un film fain, pe care l-as revedea oricand.
  pacat ca nu mai este disponibil

Spune-ne parerea ta despre acest film