The Skin of the Wolf 2017 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Skin of the Wolf 2017 filme online subtitrat în Română

The Skin of the Wolf 2017 (Bajo la piel de lobo) film online subtitrat în Română

Filmul începe într-un an nespecificat, dar care pare să fie undeva în perioada anilor 1920. Personajul principal este Martinon, un vqnător care duce o viaţă solitară fiind lipsit complet de confortul zilelor moderne, trăind în vârf de munte într-un sat abandonat. Viaţa lui este una dură, terenul din apropierea casei sale este unui dificil, fiind înconjurat de o pădure deasă şi drum stâncos, crescând capre şi vânând lupi pentru a le vinde pielea. Toate aceste lucruri sunt făcute sub vremea rece a muntelui.

Aspectul fizic al lui, foarte înalt şi musculos, cu părul lung şi barbă deasă, îi intimidează pe cei cu care se întâlneşte. Ocazional, el mai face o călătorie de două zile pentru a coborî în satul de la poalele muntelui unde vinde pieile de lupi. În timpul unei vizite în oraş, la un bar, el încearcă să vândă nişte piei primarului, însă acesta îl ia la rost referitor la preţ şi la autenticitate.

După aceea, el discută despre un schimb cu proprietarul barului, Severino. Acesta îi sugerează să încerce să-şi găsească o soţie şi să-şi facă o familie pentru a lăsa cuiva moştenire când el nu va mai fi. Martinon consideră sugestia bună, dar spune că condiţiile lui de trai din vârful muntelui nu sunt chiar potrivite pentru a creşte un copil sau a avea o soţie. În drum spre oraş, Martinon se culcă cu o femeie locală, Pascuala, şi o ia în considerare să-i fie soţie aşa că îl abordează pe tatăl acesteia şi face o înţelegere cu el.

Urmăreşte online filmul The Skin of the Wolf 2017 (Bajo la piel de lobo), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “The Skin of the Wolf 2017 filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Este cam slabut.Nota 6.

Spune-ne parerea ta despre acest film