• Filme Online
 • The Snow Queen 2012, filme animate online, subtitrat în Română


  The Snow Queen 2012, filme animate online, subtitrat în Română

  The Snow Queen 2012 (Crăiasa Zăpezii), film animat online HD, subtitrat în Română

  Crăiasa Zăpezii a acoperit întreaga lume în gheaţă. Doar Maestrul Vegard îi mai stă în cale, cel ale cărui oglinzi nu reflectează doar aparenţele ci şi suflete. Într-o zi, vântul polar îi ia pe sus pe Vegard şi pe soţia lui Una, dar ei îşi ascund copiii, Gerda şi Kai. Mulţi ani mai târziu, troll-ul servil al Crăiesei Zăpezii ce îşi poate schimba forma îl localizează pe Kai, cel ce ar fi succesorul lui Vegard, la un orfelinat.

  După o busculadă între cei doi fraţi şi Orm, Kai este răpit de vântul polar şi dus la palatul Crăiesei Zăpezii. Gerda se îmbarcă într-o călătorie spre tărâmurile îngheţate pentru a-şi salva fratele. Ea ajunge prima oară la o grădină condusă de o femeie ce pare de treabă, dar ale cărei intenţii sunt acelea de-a o droga şi înrobi. Între timp, la palatul de gheaţă, Kai soseşte şi Crăiasa Zăpezii îl conduce în camera tronului. Oglinda reginei, după ce îl examinează pe Kai, dezvăluie că Maestrul Vegard are doi moştenitori.

  Kai încearcă să ascundă adevărul, dar Crăiasa Zăpezii îi citeşte în inimă şi vede dincolo de minciunile sale. Orm primeşte ordin de la Crăiasa Zăpezii să o prindă şi să i-o aducă pe Gerda. Gerda se întâlneşte apoi cu un rege ce se află la o vânătoare regală şi acesta o escortează către castelul său. Regele a avut o mulţime de probleme cauzate de Crăiasa Zăpezii şi îi înţelege dorinţa Gerdei. Ulterior, ea este capturată de piraţi şi dusă pe nava lor, dar înc-odată reuşeşte să-i convingă şi pe ei să o lase să-şi continue călătoria.

  Urmăreşte online filmul The Snow Queen 2012 (Crăiasa Zăpezii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Snow Queen 2012, filme animate online, subtitrat în Română”

  1. Pavel nicoleta says:

   Foarte frumos filmul!

  Spune-ne parerea ta despre acest film