The Stepford Wives – Neveste perfecte (2004) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Stepford Wives – Neveste perfecte (2004) filme online subtitrat în Română

The Stepford Wives – Neveste perfecte (2004) film online subtitrat în Română

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) este o producătoare executivă al unui show de televiziune de mare succes a cărei carieră se sfârşeşte brusc din cauza unei emisiuni controversate. Împreună cu soţul ei Walter (Matthew Broderick) şi cei doi copii ai lor, ea se mută din Manhattan în Stepford, o suburbie liniştită din Connecticut. Joanna se împrieteneşte cu Bobbie Markowitz (Bette Midler), o scriitoare ce se află în recuperare după alcoolism, şi Roger Bannister (Roger Bart), un homosexual care s-a mutat recent în oraş cu partenerul său, Jerry (David Marshall Grant).

Joanna, Bobbie şi Roger sunt martorii unui incident în care Sarah Sunderson (Faith Hill) dansează foarte agitată şi apoi colapsează. Joanna se contrazice cu Walter referitor la incidentul cu Sarah. Acesta spunându-i că mariajul lor este pe cale să se termine, copiii ei abia dacă o cunosc, iar ea e atât de dominantă cu cei din jurul ei încât mulţi ar vrea chiar să o ucidă ca să scape de ea.

Walter încearcă să renunţe la mariajul lor, însă Joanna îl convinge să renunţe la idee promiţând că va încerca la rândul ei să se integreze în rândul celorlalte soţii din cartier. Joanna îşi schimbă apoi look-ul şi încearcă să devină o femeie casnică. Joanna, Bobbie şi Roger merg acasă la Sarah pentru a vedea dacă se simte bine. Sarah a lăsat uşa deschisă şi ei aud strigăte de extaz în timp ce face sex cu soţul ei, astfel că se strecoară afară şi merg acasă la Bobbie. Acolo, Roger mărturiseşte faptul că el şi soţul său au nişte probleme de cuplu şi s-au mutat în cartier pentru a încerca să repare relaţia.

Urmăreşte online filmul The Stepford Wives – Neveste perfecte (2004), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film