The stoning of Soraya M., online cu subtitrare in Romana

aaa
aaa
The stoning of Soraya M., online cu subtitrare in Romana

The stoning of Soraya M. – Cine o răzbună pe Soraya? -, online cu subtitrare în Româna şi calitate DVDRip.

În anul 1986, după ce jurnalistului francezo-iranian Freidoune Sahebjam i se defectează maşina într-un sat izolat din Iran, acesta o întâlneşte pe Zahra şi află povestea tragică a nepoatei acesteia, Soraya.

Soraya fusese măritată cu forţa la vârsta de 13 ani cu tiranicul, abuzivul şi afemeiatul Ali, căruia îi dăruise patru copii: două fete şi doi băieţi. Deşi tânara soţie era ascultătoare şi docilă, bărbatul o insulta şi o bătea zilnic, transformându-i viaţa într-un calvar.

Atunci când Ali s-a îndrăgostit de o adolescentă de 14 ani şi şi-a dorit să o ia de nevastă, Soraya a refuzat să divorteze de teama că ea şi cele două fiice ale sale vor rămâne pe drumuri şi fără niciun mijloc de subzistenţă.

Cu ajutorul unui mullah pe care l-a şantajat şi al unui mecanic analfabet pentru care lucra Soraya, Ali a acuzat-o mişeleşte pe soţia lui de adulter şi a obţinut condamnarea ei la moarte pentru a fi liber să se recăsătorească cu aleasa inimii lui.

 
SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

16 responses to “The stoning of Soraya M., online cu subtitrare in Romana”

 1. maria says:

  un film care merita vazut si care arata ca femeile in multe tari din lume nu valoreaza nimic.spre deosebire,noi suntem regine in lumea noastra

 2. april_doigg26 says:

  merita vazut

 3. nonameshadow says:

  Femeia in islam si onoarea de a fi batuta…sau omorata cu pietre..Cutremurator, brutal socant dar inca se mai practica asa ceva (in numele dreptatii si a divinitatii!!!!??) in culturile care continua sa ramana primitive …sau bolnave prin definitie.

 4. dady says:

  trebuie sa multumim ca sinte iubite si respectate de sotii nostri

 5. sorys says:

  Dureros film. Cand vedem astfel de lucruri, trebuie sa spunem sarut-mana ca traim in Romania, asa cum este ea, cu bune si cu rele. Ganditi-va ca mai sunt locuri unde se mai practica asa ceva.

 6. Detectiv says:

  Un film care mi-a ridicat tensiunea si m-a agitat enorm,dar care arata adevarul asa cum este el in realitate. Traim intr-o lume cu religii diferite,cu multe culturi,obiceiuri,viziuni si principii,uneori greu de inteles. La doar cateva mii de km distanta de noi,femeile sunt omorate cu pietre,pe cand la noi si in alte colturi ale lumii,femeile sunt respectate,apreciate,iubite,iertate,si mangaiate. Prea mult haos pe acest pamant,prea multa agitatie,prea multa rautate,razboaie,zgomot,lacrimi si minciuna. O LUME NEBUNA,NEBUNA,NEBUNA !

 7. Detectiv says:

  Un film care mi-a ridicat tensiunea si m-a agitat enorm, dar care arata adevarul asa cum este el in realitate. Traim intr-o lume cu religii diferite, cu multe culturi, obiceiuri, viziuni si principii, uneori greu de inteles. La doar cateva mii de km distanta de noi, femeile sunt omorate cu pietre, pe cand la noi si in alte colturi ale lumii, femeile sunt respectate, apreciate, iubite, iertate si mangaiate. Prea mult haos pe acest pamant, prea multa agitatie, prea multa rautate, razboaie, zgomot, lacrimi si minciuna. O LUME NEBUNA, NEBUNA, NEBUNA !

 8. dalyna dalyna says:

  dureros , ce e mai grav ca este adevarat si inca se mai practica asa ceva, un film ce merita vazut!!!

 9. Andrus Andrada says:

  ce film!!! a fost cea mai mare drama pe care am vazut-o! cel mai dureros moment a fost atunci cand i-au pus si pe copiii eisa arunce cu pietre! cea mai cruda soarta pe care o poate avea o mama!

 10. cami says:

  un film trist dar adevarat

 11. gigi says:

  subscriu si eu
  nota 10

 12. andru says:

  sfâşietor! grotesc! inuman! terifiant! chiar asta-i natura umană? unii ar spune ca e lipsa educatiei,dar chiar si asa …intreb inca odata ..chiar si fără educație …asta-i natura umană?!?!?!??!…însetată de sânge până la ultima picătură?! zău cine le dă nenorociților dreptul să ia viață?!?! adică lucrurile aztea se intampla pentru anumite atingerea unor obiective iar criminalii isi justifica faptele strigatoare la cer punand totul pe seama religiei! Doamne lumineaza mintile intunecate Doamne!!!!!

 13. ionel says:

  Inca si acum, azi, in clipa de fata se petrec nemernicii infaptuite de brute sub cupola vreunei religii deformate sau interpretate monstruos.O realitate groaznica !!!

 14. rozy says:

  un film foarte dureros

 15. Roby says:

  Ciudat , nu inteleg ,sunt mii de romance care sunt casatorite cu Musulmani , nu am auzit pe niciuna sa se planga de coportamentul lor

Spune-ne parerea ta despre acest film