• Filme Online
 • The Switch (Schimbul), film online subtitrat în Română


  The Switch (Schimbul), film online subtitrat în Română

  The Switch 2010 (Schimbul), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Kassie Larson (Jennifer Aniston) hotărăşte că vrea să aibă un copil. În ciuda obiecţiilor celui mai bun prieten al ei, nevroticul Wally Mars (Jason Bateman), ea decide să facă acest lucru de una singură, apelând la serviciile unui donator de spermă chipeş şi fermecător Roland (Patrick Wilson). Wally a avut întotdeauna o afinitate pentru Kassie, dar, aşa cum scoate în evidenţă prietenul lui Leonard (Jeff Goldblum), şi-a ratat ocazia avută, iar ea l-a pus într-o aşa numită „zonă a prieteniei”. Kassie organizează o „petrecere de înseminare”, unde Roland produce sperma în baie şi lasă recipientul acolo.

  La scurtă vreme după aceea, Wally merge şi el la baie şi din cauză că băuse ceva cam mult, când vede recipientul acolo, îl ia şi se joacă puţin cu el, neplăcându-i ideea că femeia pe care o place el va purta copilul unui alt bărbat, iar din această joacă varsă conţinutul în mod accidental în chiuvetă. Panicat, el înlocuieşte sperma lui Roland cu a lui. Inseminarea lui Kassie este încununată de succes, dar ea va pleca din New York deoarece crede că Minnesota va fi un loc mult mai potrivit pentru a-şi creşte copilul; încă fiind convinsă că poartă în pântece copilul lui Roland.

  Şapte ani mai târziu, Kassie se întoarce la New York alături de fiul precoce, dar la fel de nevrotic precum Wally, pe nume Sebastian (Thomas Robinson). Wally se ataşează imediat de mini versiune adorabilă a lui, iar Sebastian, de asemenea, îl place pe Wally şi se înţelege bine cu el, dar vestea proastă este că din peisaj nu lipseşte nici Roland: Kassie a început să iasă în oraş cu Roland crezând că el este tatăl lui Sebastian.

  Urmăreşte online filmul The Switch 2010 (Schimbul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip. Am remediat problema, acum este cel corect.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  14 responses to “The Switch (Schimbul), film online subtitrat în Română”

  1. maty says:

   nu ii filmul bun. in titlu si descriere e un film, la video altul

   • Anonymous says:

    Da, acum am observat şi eu, îmi cer scuze. Încerc să remediez mâine dacă pot, dacă nu, îl voi şterge de pe site.

   • Dinu says:

    Ba este bun filmul… doar ca nu corespunde cu descrierea. Primele 10 minute asteptam sa apara pe undeva Jenifer Aniston, dar dupa aia am uitat de ea pentru ca ma capturase filmul. Admin, las-l pe site doar ca pune-i denumirea si descrierea corecta.

  2. alina says:

   Vreau numele filmului ce se vedea inainte cel cu actiunea in Franta.Am pierdut conexiunea la net si nu am vazut finalul si acum e cel din titlu.Merci

  3. maty says:

   frumoasa remedire si filme de asemenea

  4. Emilia says:

   Un film emotionant !…merita vazut ! Felicitari !

  5. Ramo says:

   Deci…nu se poate;nu functioneaza!

  6. Anonim says:

   Nu e server pe care sa il vezi ..

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1