• Filme Online
 • The Tale – Povestea (2018), filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Tale – Povestea (2018), filme online subtitrat în Română

  The Tale – Povestea (2018), filme online subtitrat în Română

  Jennifer Fox este o regizoare de documentare foarte apreciată şi profesoară trecută de 40 de ani. Într-o zi, mama ei, Nettie, o sună panicată după ce a descoperit un eseu pe care l-a scris Jennifer la vârsta de 13 ani. Eseul este despre o „relaţie” pe care Jennifer a avut la acea vârstă cu un bărbat mai bătrân decât ea. După ce îşi reciteşte eseul, Jennifer începe să îşi cerceteze memoria şi perioada de atunci. Ea se imaginează ca fiind o femeie în vârstă şi sofisticată, dar e surprinsă de cât de mică şi copilăroasă apare în pozele de atunci.

  Relaţia lui Jennifer a început atunci când s-a dus într-o tabără de vară pentru a se antrena împreună cu alte trei fete. Ea a locuit la frumoasa şi enigmatica Domnişoară G. care le punea pe fete să se antreneze cu un antrenor profesionist pe nume Bill. După ce vara se termină, Domnişoara G. şi Bill se prezintă lui Jennifer ca fiind iubiţi.

  După tabără, Jennifer continuă să se vadă cu cei doi în aproape fiecare weekend. În cele din urmă ea ajunge să petreacă destul de mult timp doar ea împreună cu Bill, care e trecut de vârsta de 40 de ani. El începe să îi facă avansuri sexuale, ajungând chiar să o violeze în mod repetat sub premisa că, de fapt, ei sunt iubiţi şi relaţia lor este consensuală. Când partenerul lui Jennifer descoperă scrisori trimise de Bill către ea, Jennifer respinge ideea că ar fi fost violată sau că este o victimă.

  Urmăreşte online filmul The Tale – Povestea 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1