The Titan – Titanul 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Titan – Titanul 2018 filme online subtitrat în Română

The Titan – Titanul 2018 film online HD subtitrat în Română

Ne aflăm în anul 2048, iar Pământul se pare că nu va mai putea fi locuit de oameni pentru multă vreme de acum încolo. Cauzele sunt cele obişnuite oarecum, un amestec de război nuclear, suprapopulare, secetă, etc. Din fericire, omenirea pare să fi găsit o cale de-a proteja viitorul speciei – sau cel puţin al unei specii. Un grup de astronomi au descoperit că Titan, cea mai mare dintre lunile lui Saturn, ar putea fi capabilă să susţină viaţa, fiind singura planetă din spaţiul nostru despre care ştim că are atmosferă densă.

Însă modul de colonizare al planetei nu este acela de-a transforma Titan într-o planetă unde oamenii să se „simtă ca acasă”, în schimb ei vin cu ideea de-a modifica oamenii genetic în aşa fel încât adaptarea pe acea planetă să fie una mai uşoară. Profesorul Martin Collingwood numeşte această procedură ca fiind o „evoluţie forţată”. El a recrutat câteva sute de oameni şi îi invită împreună cu familiile lor să vină la o bază secretă de pe Insulele Canare.

Oamenii de ştiinţă ai guvernului ar urma să îi injecteze pe aceştia cu o enzima albastră care să le altereze ADN-ul şi apoi ei vor fi trimişi într-o misiune în spaţiu ce ar trebui să dureze doi ani. Nu este chiar cel mai bun plan posibil, numai că este singurul pe care-l au. După ce sunt injectaţi ei încep să fie supuşi unor teste din ce în ce mai dificile, iar pe măsură ce testele cresc in intensitate cu atât efectele secundare sunt mai evidente şi periculoase.

Urmăreşte online filmul The Titan – Titanul 2018 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “The Titan – Titanul 2018 filme online subtitrat în Română”

 1. Duhovnic says:

  Puteau sa l faca de Oscar dupa ce idee buna au avut dar au treciut tot.

 2. falco says:

  frumos nota 6

 3. Sorin says:

  Bunicel filmul.Nota 7.

 4. Vraciul says:

  Nu recomand acest film cu acel actor ~ handicapat în Avatar. Cine tot îi dă roluri acestui actor de mâna a 7- a ?

Spune-ne parerea ta despre acest film