• Filme Online
 • The Tourist (Turistul), film online subtitrat în Română


  The Tourist (Turistul), film online subtitrat în Română

  The Tourist 2010 (Turistul), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Elise Clifton-Ward este urmărită de poliţia franceză, în colaborare cu Scotland Yard, condusă de inspectorul John Acheson. Inspectorul Acheson îl caută de ani de zile pe vechiul iubit al Elisei, Alexander Pearce, care datorează 744 de milioane de lire sterline statului Britanic, şi se crede că Pearce şi-a făcut mai multe operaţii estetice în acest timp. La o cafenea, Elise primeşte instrucţiuni scrise pe un bilet de la Pearce: să se îmbarce într-un tren spre Veneţia, să „agaţe” un bărbat şi să facă poliţia să creadă că acel individ este el. Elise dă foc biletului şi apoi scapă de poliţie şi se îmbarcă în tren.

  În tren, Elise îl abordează pe Frank Tupelo, un profesor de liceu. Ea petrece vreme îndelungată alături de el şi pare că între ei se înfiripă ceva. Între timp, poliţia a reuşit să recupereze cenuşa biletului ars şi îl pun cap la cap pentru a extrage informaţiile referitoare la întâlnirea ei cu Pearce. Ştiind locaţia ei, dar nu şi despre trucul pe care-l realizează, un informator din secţia de poliţie îi spune lui Reginald Shaw, un gangster de la care Pearce a furat 2.3 miliarde de dolari, că Pearce călătoreşte cu Elise în trenul spre Veneţia. Shaw imediat se îndreaptă spre Veneţia.

  Elise îl invită pe Frank să stea cu ea în camera de la Royal Hotel Danielli care a fost rezervată pentru ea în Veneţia. Următorul pas pe care trebuie să-l facă Elise este să participe la un bal. Ea îl abandonează pe Frank, care apoi este urmărit de oamenii lui Shaw. În timp ce se chinuia să scape de ei, Frank este reţinut de poliţia italiană pentru „propria-i siguranţă”, dar un inspector corupt îl predă oamenilor lui Shaw în schimbul recompensei care a fost pusă pe capul lui Pearce. Elise îl salvează pe Frank chiar înainte de-a fi predat, atrăgându-i pe oamenii lui Shaw într-o lungă cursă de urmărire pe apă. Ea îl lasă pe acesta la aeroport şi îl îndeamnă să plece acasă pentru a fi în siguranţă.

  Urmăreşte online filmul The Tourist 2010 (Turistul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “The Tourist (Turistul), film online subtitrat în Română”

  1. Mariana says:

   Acest film nu este uploadat :)nu merge

  2. Anonymous says:

   Cum să nu meargă? Merge foarte bine. 🙂

  3. Loredana says:

   Angelina Jolie gorgeous and talented women,and Johnny so handsome and talented,i really liked the movie,beautiful movie

  4. Nic says:

   Nu merge!

  5. ana says:

   Nu merge!

  6. Private says:

   Ana cum sa nu meargă ,merge chiar foarte bine

  7. Stefania says:

   Pana la urma cine este Alexander?

  Spune-ne parerea ta despre acest film