• Filme Online
 • The Traveler – Călătorul 2010 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Traveler – Călătorul 2010 filme online subtitrat în Română

  The Traveler – Călătorul 2010 film online subtitrat în Română

  Un străin intră în secţia de poliţie a unui mic oraş pentru a se adăposti de o furtună puternică în Ajun de Crăciun. El îi spune sergentului de la birou faptul că dorşte să mărturisească o crimă pe care a comis-o, iar apoi sergentul îndreaptă o armă înspre el cerând colegilor săi să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze. Străinul refuză să îşi spună numele, dorind să fie cunoscut doar drept „Domnul Nimeni”.

  După ce străinul îi provoaca, ofiţerii se pregătesc să îl atace, însă intenţia lor este oprită de apariţia detectivului Alexander Black. Străinul susţine că va mărturisi şase crime, iar când descrie cu lux de amănunte fiecare crimă, ofiţerii ajung să moare exact în acelaşi mod în care el povesteşte, asta în ciuda faptului că străinul este încă încarcerat şi nu are cum să participe activ la comiterea crimelor. Când ofiţerii se panichează, străinul observă un text de pe stiloul detectivului Black, atrăgând suspiciune din partea lui deoarece acela a fost un cadou de la fiica lui ucisă, Mary Black.

  Ofiţerii cred că străinul ar putea să fie un suspect pe care l-au arestat în urmă cu un an când investigau dispariţia lui Mary. Neputând să demonstreze vinovăţia acestuia, ei l-au torturat şi l-au bătut pentru a obţine o mărturisire, însă el a continuat să susţină că e nevinovat. Totuşi, ei realizează că victima violenţei lor ar trebui să fie în continuare în comă, internat într-un spital. Ei sună la spital şi se interesează de victima respectivă şi descoperă faptul că bărbatul a murit în acea seară, în acelaşi timp în care străinul a intrat în secţia lor.

  Urmăreşte online filmul The Traveler – Călătorul 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1