• Filme Online
 • The Unknown Soldier 2017 filme online subtitrat în Română


  The Unknown Soldier 2017 filme online subtitrat în Română

  The Unknown Soldier 2017 (Tuntematon Sotilas) film online HD subtitrat în Română

  Evenimentele filmului sunt centrate în jurul unităţii militare Väinö Linna care a luptat în Războiul de Continuare dintre Finlanda şi Uniunea Sovietică. Filmul prezintă o companie militară finlandeză fictivă aflată pe frontul din Karelian începând cu mobilizarea din 1941 şi terminând cu armistiţiul din 1944. Soldaţii sunt portretizaţi cu simpatie şi realism, având fiecare dintre un trecut variat. Atitudinea este relaxată şi nu prea au respect faţă de formalităţi, ei comportându-se uneori copilăreşte şi jucăuş în ciuda pierderilor suferite în război.

  Compania este trimisă din cazarmă pentru în zona unde urmează ca Uniunea Sovietică să încerce o invazie a ţării. Primul atac al companiei este asupra unei mlaştini unde Sovieticii aveau poziţie de atac. După o serie de confruntări sângeroase, soldaţii avansează către Estul Kareliei şi trec o veche graniţă pierdută în timpul Războiului de Iarnă. În octombrie, 1941, ei interacţionează cu localnicii în timp ce sunt staţionaţi în satul capturat şi pârjolit, Petrozavodsk.

  Ei primesc ordin de a se apăra împotriva atacurilor venite din partea Sovieticilor de-a lungul râului Svir. Lahtinen este ucis când Sovieticii reuşesc o pătrundere, dar Rokka se foloseşte de o armă automată aflată undeva la întălţime pentru a neutraliza o unitate de 50 de soldaţi, prinzându-i într-o ambuscadă. Sovieticii nu se lasă intimidaţi de rezistenţa pe care o întâmpină şi în timpul Ofensivei asupra oraşului obligă armata finlandeză să înceapă să se retragă din zona cucerită şi să încerce să încetinească avansarea trupelor sovietice prin mai multe contra-atacuri. Compania suferă o mulţime de pierderi şi lasă în urmă armamentele grele în timp ce se retrag dintr-o apărare lipsită de speranţe.

  Urmărește online filmul The Unknown Soldier 2017 (Tuntematon Sotilas), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1