The Upside – Asistent de (ne)voie (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Upside – Asistent de (ne)voie (2017), filme online subtitrat în Română

The Upside – Asistent de (ne)voie (2017), filme online subtitrat în Română

Mergând cu viteză prin oraşul New York într-un Ferrari, Dell Scott (Kevin Hart) şi Philip Lacasse (Bryan Cranston) sunt opriţi de către poliţie. Dell îi convinge pe poliţişti de faptul că se grăbesc să ajungă la spital cu Philip care are nevoie de asistenţă medicală de urgenţă; Philip se preface cum că ar avea mari probleme, iar cei doi sunt escortaţi de poliţie până la spital. Şase luni mai devreme, eliberat condiţionat recent din puşcărie, lui Dell i se cere să se angajeze sau măcar să arate dovada cum că încearcă să-şi găsească un loc de muncă.

El merge la diverse interviuri de angajare, ajungând în cele din urmă la Philip, un bogătaş care a rămas paralizat. Philip şi asistenta lui, Yvonne Pendleton (Nicole Kidman), intervievează mai multe persoane pentru a găsi cel mai potrivit îngrijitor al său. Printre candidaţi se numără şi Dell, însă acesta din urmă nu vrea neapărat să se angajeze ci să obţină o semnătură cum că a aplicat la job şi a fost respins. Intrigat de acest fapt, Philip hotărăşte să-l angajeze, însă Dell refuză.

În cele din urmă, după ce realizează că nici fosta soţie nici copilul pe care-l are cu ea nu vor să mai audă de el, Dell hotărăşte să facă ceva pentru a-şi repune viaţa pe calea cea bună şi acceptă jobul foarte bine plătit de însoţitor al lui Philip. Yvonne îi explică ce are de făcut şi îi spune că dacă va avea trei abateri va fi dat afară, iar prima abatere apare destul de rapid când refuză să-i schimbe lui Philip cateterul.

Urmăreşte online filmul The Upside – Asistent de (ne)voie (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film