• Filme Online
 • The Warriors – Războinicii 1979, filme online subtitrat în Română


  The Warriors – Războinicii 1979, filme online subtitrat în Română

  The Warriors – Războinicii 1979, film online subtitrat în Română

  Cyrus este liderul celei mai puternice grupări infracţionale din oraşul New York şi cere o întrunire nocturnă a tuturor grupărilor din oraş, cerându-le ca fiecare să-şi trimită câte nouă delegaţi neînarmaţi în Van Cortlandt Park. Războinicii din Coney Island participă şi ei la întrunire. Cyrus le propune acestora să încheie un armistiţiu permanent în oraş care să permită grupărilor să-l controleze din moment ce, uniţi fiind, ar depăşi numeric forţele de poliţie cu o raţie de 5 la 1.

  Majoritatea grupărilor sunt încântate de această idee, numai că Luther, liderul Rebelilor, nu doar că nu acceptă ci îl împuşcă mortal pe Cyrus. Drept rezultat, un haos se iscă, iar în timpul confuziei Luther le înscenează această situaţie celor de la Războinici, în special liderului acestora, Cleon. Între timp, ceilalţi războinici scapă, dar nu au idee despre faptul că au fost implicaţi şi ei în moartea lui Cyrus. Gruparea Riffs pornesc într-o misiune de distrugere a războinicilor, dând chiar anunţuri la radio cu privire la acest lucru.

  În drum spre Coney Island, trenul în care se află este oprit din cauza unui incendiu pe şine, blocându-i pe Războinici în Tremont, Bronx. Continuând pe jos, ei dau peste un grup numit Orfanii ce n-au fost invitaţi la întrunirea lui Cyrus şi care sunt nesiguri cu privire la rangul lor din oraş. Swan face pace cu liderul Orfanilor, Sully, care acceptă să îi lase pe Războinici să le traverseze teritoriul fără probleme. Cu toate acestea, o tânără femeie pe nume Mercy face mişto de Sully considerându-l fricos şi instigă la o confruntare.

  Urmăreşte online filmul The Warriors – Războinicii 1979, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Warriors – Războinicii 1979, filme online subtitrat în Română”

  1. gogu79 says:

   Pentru anul acela este un film excelent…chiar mi-a placut…multam admin

  Spune-ne parerea ta despre acest film