• Filme Online
 • The Waterboy – Băiatul cu apă rece 1998 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Waterboy – Băiatul cu apă rece 1998 filme online subtitrat în Română

  The Waterboy – Băiatul cu apă rece 1998 film online subtitrat în Română

  Bobby Boucher (Adam Sandler) este un bărbat cu probleme de adaptare socială care cară apa în programul de fotbal al Universităţii din Louisiana. El locuieşte împreună cu mama lui ultraprotectoare pe nume Helen (Kathy Bates) şi crede că tatăl lui, Robert Sr., a murit de deshidratare în Sahara pe când servea în armată. Pe măsură ce jucătorii îl hărţuiesc constant, antrenorul celor de la Cougars, Red Beaulieu (Jerry Reed), îl concediaza pe Bobby din motive neîntemeiate.

  Bobby îl abordează apoi pe antrenorul Klein (Henry Winkler) de la o universitate cu pretenţii mai mici din South Central Louisiana, unde este angajat pe acelaşi post la echipa Mud Dogs. Echipa a pierdut 40 de jocuri consecutive, majoretele lor sunt nişte alcoolice, iar jucătorii sunt obligaţi să împartă echipamentul din cauza bugetului redus. Când noua echipă îl tachinează, Klein îl încurajează pe Bobby să îi înfrunte şi să-şi ia apărarea, iar în timp ce face asta el ajunge să-l lase inconştient pe fundaşul echipei.

  Bobby şi-a reprimat furia din cauza faptului că a fost cocoloşit de mama lui şi din cauza anilor în care a fost supus hărţuielilor. Văzându-i potenţialul lui Bobby, Klein se întâlneşte cu Helen şi încearcă s-o convingă pe aceasta să îl lase pe Bobby să joace în echipa lui, însă ea refuză deoarece consideră că e prea periculos. Klein îl convinge pe Bobby să joace fără să-i spună lui Helen. El devine un jucător de temut, iar Klein îl încurajează să îşi vizualizeze inamicii enervându-l pentru a se folosi de acest sentiment drept motivaţie.

  Urmăreşte online filmul The Waterboy – Băiatul cu apă rece 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1