The Wicked (2013), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Wicked (2013), filme online subtitrat în Română

The Wicked (2013), film online subtitrat în Română

Există un mit local cum că spiritul unei vrăjitoare sălăşluieşte într-o casă abandonată cunoscută sub numele de „Inima Deschisă”. Se spune că vrăjitoarea devorează copiii de vii; fetele pentru a-şi păstra frumuseţea şi băietii pentru putere. Cu toate că mitul este considerat mai mult drept o superstiţie, acesta se dovedeşte a fi real când o fetiţă pe nume Amanda este răpită din propriul dormitor fără a lăsa vreo urmă. Max este un adolescent care deplânge moartea bunicului sau şi este vizitat de iubita sa Sammy.

Mama lui Sammy este o beţivă, iar pasiunea ei este să facă farse sunând la poliţie cu tot felul de alarme. Max şi fratele său Zach se ceartă din orice. În noaptea următoare tatăl lui Max trebuie să meargă la serviciu şi îi cere lui Zach să aibă grijă de fratele mai mic. Însa Max află că Zach, împreună cu prietenii săi, Julie, Carter şi Tracy, plănuiesc să se ducă fix la casa unde se spune că ar fi vrăjitoarea pentru a sparge o fereastră cu piatra şi a vedea dacă mitul este real.

Max şi Sammy hotărăsc să îi urmărească şi să le facă poze pentru a se putea răzbuna mai târziu. Ei o iau pe o scurtătură din pădure cu bicicletele şi acolo se sărută pentru prima oară. Între timp, Zach şi prietenii lui ajung la casa respectivă şi aruncă spre ferestre cu pietre. Una dintre pietre ajunge în fereastră, dar nu îşi dau seama a cui a fost. Ei observă apoi o umbră mişcăndu-se prin casă şi se sperie, întorcându-se în zona de camping.

Urmăreşte online filmul The Wicked (2013), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film