• Filme Online
 • The Words, film online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Words, film online subtitrat în Română

  The Words (Hoţul de cuvinte), film online subtitrat în Română

  Primul roman publicat de Rory Jansen suscită un val de apreciere aşa cum se întâmplă o dată într-o generaţie; lumea literară, dar şi imaginaţia publicului sunt luate cu asalt de acest debut: prietenii o recomandă fără să ezite, criticii literari sunt entuziasmaţi; peste tot se vorbeşte despre această carte, iar Rory devine peste noapte un star al literaturii. Charismatic, talentat, inteligent, tânărul scriitor pare să le aibă pe toate: o viaţă frumoasă, o soţie care îl adoră, o lume întreagă la picioarele sale. Şi totul datorită cuvintelor pe care le-a aşternut pe hârtie. Dar cui aparţin aceste cuvinte? Şi, la urma urmei, cui aparţine această poveste?

  Dar, exact când tânărul scriitor se bucura de culmile succesului, un misterios Bătrân îl găseşte pentru a-l confrunta cu revelaţia că, de fapt, el este adevăratul autor al romanului. Bătrânul îi povesteşte amintirile frumoase, dar tragice din propria lui tinereţe petrecută la Paris după sfârşitul celui de-al doilea război mondial, care au dus la crearea cărţii. Confruntat cu realitatea că altcineva a plătit preţul pentru adevărul şi viziunea poveştii, Rory rămâne tulburat de întrebări esenţiale privind creativitatea, ambiţia, dar şi alegerile morale pe care le-a făcut pentru a-şi hrăni aceste impulsuri.

  Urmăreşte online filmul The Words (Hoţul de cuvinte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  Server 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “The Words, film online subtitrat în Română”

  1. sorina says:

   I highly recommend the movie! frame in frame, preferatele mele! e un film care te tine in suspans, intelectual vorbind…

  2. sorina says:

   daca nu il privesti in profunzime risti sa il cataloghezi ca plictisitor si si nu vezi povestea din spatele povestii!

  3. anonim says:

   am inteles povestea cu batranul , dar nu am inteles foarte bine sfarsitul…. pana la urma Rory jenson a facut alegerea de a face cunoscut faptul ca nu era romanul lui , sau a continuat in minciuna

  4. vic500 says:

   nici ásta..

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1