• Filme Online
 • These Final Hours (2013), filme online HD, subtitrat în Română


  These Final Hours (2013), filme online HD, subtitrat în Română

  These Final Hours 2013, film online HD subtitrat în Română

  Evenimentele filmului se petrec în oraşul australian Perth, cu zece minute după ce un asteriod a intrat în coliziune cu Pământul în Nordul Antlanticului, lăsând un răgaz de aproximativ 12 ore până ce furtuna de foc globală produsă de asteriod va ajunge şi în Vestul Australiei. James şi amanta lui, Zoe, îşi petrec ultimele momente împreună şi Zoe îl anunţă că este însărcinată. Nedorind să accepte moartea inevitabilă, James nu ia în seamă vestea amantei sale şi pleacă la „petrecerea care va închide toate petrecerile”.

  După ce i se fură maşina, James dă peste doi indivizi care au răpit o fată şi vor s-o violeze, însă el îi omoară şi o salvează. Fata, pe numele ei Rose, explică faptul că a fost despărţită de tatăl ei în timp ce se îndreptau spre mătuşa sa ce se află într-un alt oraş. Nedorind să-şi irosească benzina pentru ea, James plănuieşte să o lase pe fată cu sora lui şi copiii acesteia. Însă când ajunge la sora lui, el descoperă că aceasta împreună cu soţul ei sunt morţi în duş.

  Mai mult decât atât, el găseşte în curte trei cruci plasate în aşa fel încât deduce că acolo ar fi îngropate cadavrele celor trei nepoţi ai lui care ar fi fost ucişi de proprii părinţi înainte de-a se fi sinucis la rândul lor. Cu toate acestea, James se duce până la urmă la petrecere având-o pe Rose după el. James se întâlneşte acolo cu gazda petrecerii, Freddy, a cărui soră, Vicki, este iubita lui. Totuşi, conştient că oricum va muri, James hotărăşte ca înainte de-a veni valul de foc peste ei s-o ajute pe Rose să îşi revadă pentru ultima oară părinţii.

  Urmăreşte online filmul These Final Hours 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  11 responses to “These Final Hours (2013), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. emil says:

   Fain. Merita vazut!

  2. Dulau Batran says:

   Filmul scoate în evidenţă că oamenii sunt mai curând animale decât oameni. De la asta pleacă şi ideea filmului. Ne arată ce rari sunt oamenii. Că dacă nu ar fi aşa, filmul nu ar fi avut subiect.

  3. POSIBIL PARANORMAL says:

   FINALUL ESTE PREA FRUMOS LA VEDERE CA SA FIE ADEVARAT si spun asta pe motivul ca inca de la inceputul filmului ,dupa impact chiar daca este distanta mare pina acolo unde se afla actiunea filmului unda de soc ar fi fost atit de mare incit ,mare parte din atmosfera pamintului ar fi fost spulberata in spatiu extraterestru si ce-ar mai fi ramas din ea ar fi fost antenata in turbulente asemanatoare taifunelor ,numai ca la o scara inimaginabil mai mare ,pe intregul cuprins al Planetei .PINA LA URMA CU TOTII SINTEM MORTI INTIRZIATI ,INCA IN VIATA ,sa fie clar nu scapa nici unul .Oamenii nu sint mai rai decit animalele .Adevarul este ca sinem animale din regnul Mamiferelor si ne autointitulam Oameni ,dar sintem doar Una dintre speciile Terrei ,nimic mai mult !

   • dovidoff says:

    iar nu ti ai luat pastilele tampitule /

    • POSIBIL PARANORMAL says:

     Daca nu esti membru apropiat din familia mea :TE ANUNT CA DIN CLIPA ASTA VEI AVEA PROBLEME MULT MAI MARI ,ATIT TU ,… Ca sa intelegi mai bine cum sta treaba cu “pastilele” tale! Sa nu mai insulti pe cine nu trebuie ,imi pare rau de tine si…!Ce-ai cautat ai gasit >

  4. iri says:

   Prea bun filmul. Recoman

  5. emiliano2503 says:

   Un film,care parca ar anticipa cum ar fi daca s-ar intimpla un asemenea cataclism,…lucru care ar fi posibil oricind sau in viitorul apropiat ,modul de comportare si de reactie al oamenilor in astfel de situatii,…..sper sa nu avem parte de asa ceva niciodata ,…un film bun ,…mi-a placut , il recoman-d cu incredere

   • symy says:

    Emiliano…vesti proaste pentru omenire,sta scris in BIBLIE;”’ Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el,VA ARDE”’2Petru3/vs10….Sfarsitul este foarte aproape!!!Numai DUMNEZEU NE SCAPA SI CREDINTA IN ISUS HRISTOS.Referitor la film…asa va fi in lume atunci…si mai rau!!!

  6. past says:

   Un film bun de meditat, la cum iti vei petrece ultimele clipe din viata …

  7. George says:

   Frumos film. Un pic dramatic dar ok.,

  Spune-ne parerea ta despre acest film