• Filme Online
 • They Shoot Horses, Don’t They?, filme online subtitrat în Română


  They Shoot Horses, Don’t They?, filme online subtitrat în Română

  They Shoot Horses, Don’t They? 1969 (Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?), film online HD subtitrat în Română

  Robert Syverton (Michael Sarrazin), care şi-a dorit foarte mult să devină regizor de film, povesteşte despre evenimentele care au condus spre o crimă nedeclarată. În tinereţea lui, el a văzut un cal care şi-a rupt piciorul şi apoi din cauza aceasta el a fost executat pentru a i se curma suferinţa. Ceva ani mai târziu, în anul 1932, în timpul Marii Recesiuni, el ajunge la un maraton de dans care urmează să înceapă la localul La Monica Ballroom.

  El este recrutat de către MC Rocky (Gig Young) să devină partener suplinitor pentru o femeie cinică şi rebelă pe nume Gloria (Jane Fonda), atunci când partenerul ei iniţial este descalificat din cauza unei tuse persistente. Printre ceilalţi participanţi care concurează pentru un premiu de 1500 de dolari se află şi Harry Kline (Red Buttons), un marinar de vârstă mijocie, Alice (Susannah York) şi partenerul ei Joel (Robert Fields), ambii actori aspiranţi; şi un fermier sărac pe nume James (Bruce Dern) împreună cu soţia lui însărcinată, Ruby (Bonnie Bedelia).

  La începutul maratonului perechile mai slabe sunt eliminate foarte rapid în timp de Rocky încearcă să observe vulnerabilităţile concurenţilor puternici pe care să le exploateze în favoarea lor, spre amuzamentul publicului. Nervii lui Frayed sunt exacerbaţi de faptul că o rochie de-a lui Alice a fost furată şi de nemulţumirea Gloriei cu privire la atenţia oferită de Robert lui Alice. Drept răzbunare, ea îl ia pe Joel ca partener, dar când acesta primeşte o ofertă de serviciu şi pleacă, ea rămâne cu Harry.

  Urmăreşte online filmul They Shoot Horses, Don’t They? 1969 (Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film