• Filme Online
 • Thinner – Te blestem! (1996) filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Thinner – Te blestem! (1996) filme online subtitrat în Română

  Thinner – Te blestem! (1996) film online HD subtitrat în Română

  Billy Halleck (Robert John Burke) este un avocat obez din clasa socială superioară care locuieşte împreună cu soţia lui Heidi (Lucinda Jenney) şi fiica lor Linda (Bethany Joy Lenz). Billy a reprezentat recent un mafiot pe nume Richie Ginelli (Joe Mantegna) şi sărbătoreşte acum achitarea acestuia pentru o acuzaţie de crimă. Oraşul în care locuieşte el organizează un carnaval condus de ţiganii faţă de care localnicii au anumite prejudicii evidente. Cu toate acestea, Billy pare să nu împărtăşească această opinie.

  Într-o noapte, în timp ce Billy conduce maşina, într-o încercare de-al convinge să renunţe la obsesia lui faţă de mâncare, Heidi îi face o felaţie. Distras, Billy intră accidental cu maşina în Suzanne Lempke (Irma St. Paule), o ţigancă bătrână care iese dintr-o farmacie. Deoarece judecătorul Cary Rossington (John Horton) îi este un bun prieten, Billy scapă fără nicio acuzaţie, asta după ce şi şeriful a minţit pentru a-l scoate basma curată.

  Ultragiat de nedreptatea care a fost făcută, tatăl în vârstă de 106 ani al lui Suzanne, Tadzu Lempke (Michael Constantine), îl blesteamă pe Billy menţionând cuvântul „slăbire”. Billy începe apoi să piardă în greutate rapid fără să facă vreun efort sau să urmeze vreo dietă, iar Heidi se teme că acest lucru ar putea fi produs de cancer, aşa că îl aduce pe Dr. Mike Houston (Sam Freed) să-l consulte pe Billy. Acesta din urmă, însă, îşi suspectează soţia că ar avea o aventură cu doctorul. Billy află mai apoi faptul că atât judecătorul cât şi şeriful au fost la rândul lor blestemaţi şi au parte de necazuri cumplite.

  Urmăreşte online filmul Thinner – Te blestem! (1996), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Thinner – Te blestem! (1996) filme online subtitrat în Română”

  1. Alina says:

   Bun ,mie mi-a placut

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1