• Filme Online
 • Tiger Zinda Hai – Tiger Is Alive 2017, filme online subtitrat în Română


  Tiger Zinda Hai – Tiger Is Alive 2017, filme online subtitrat în Română

  Tiger Zinda Hai – Tiger Is Alive 2017 (Tigrul: Misiune de salvare), film online HD subtitrat în Română

  Opt ani s-au scurs de la evenimentele din primul film şi nimeni nu ştie absolut nimic despre activităţile pe care le mai au în prezent cei doi faimoşi spioni, Tigrul şi Zoya. În Ikrit, Syria, 40 asistente medicale din India şi Pakistan sunt luate ostatice de către Abu Usman, conducătorul unei organizaţii teroriste numită ISC. Directorul de la RAW, Aripa de Cercetare şi Analiză a Indiei, simte că singurul om capabil să rezolve această situaţie cu bine este Tigrul.

  Situaţia trebuie să fie rezolvată în decurs de doar şapte zile pentru că Statele Unite ale Americii plănuiesc un atac aerian asupra spitalului respectiv pentru a-l ucide pe Abu Usman. În momentul de faţă, Tigrul şi cu Zoya sunt stabiliţi în Innsbruck, Austria, şi au împreună un băieţel pe care l-au numit Junior. Shenoy şi adjunctul său Karan reuşesc să îi localizeze pe cei doi şi apoi îi cer Tigrului să îi ajute cu această misiune extrem de complicată.

  Tigrul nu este deloc încântat de ideea revenirii în activitate şi nu prea doreşte să se implice, însă Zoya îl convinge că este lucrul corect de făcut pentru a-şi onora ţara. Tigrul şi alţi trei agenţi de la RAW, Azaan, Namit şi Rakesh, călătoresc în Syria pentru a încerca să evalueze situaţia. Între timp, Zoya nu stă nici ea degeaba şi când află că printre ostatici sunt şi cetăţeni pakistanezi intervine şi se alătură soţului ei în misiunea de salvare.

  Urmăreşte online filmul Tiger Zinda Hai – Tiger Is Alive 2017 (Tigrul: Misiune de salvare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1