• Filme Online
 • Tin Cup – Campionul (1996), filme online HD subtitrat în Română


  Tin Cup – Campionul (1996), filme online HD subtitrat în Română

  Tin Cup – Campionul (1996), film online HD subtitrat în Română

  Roy „Tin Cup” McAvoy (Kevin Costner) este un fost mare talent în golf căruia îi lipseşte ambiţia. El deţine un teren de golf în West Texas unde bea şi îşi petrece timpul alături de prietenul său Romeo Posar (Cheech Marin) şi ceilalţi prieteni comuni. Dr. Molly Griswold (Rene Russo), un psiholog clinic, doreşte să ia nişte lecţii de golf. Ea îi cere lui Roy deoarece acesta îl cunoaşte pe iubitul ei, David Simms (Don Johnson), un golfer profesionist de top.

  Amândoi au făcut parte din echipa de golf a Universităţii Houston. Roy este imediat atras de Molly, însă aceasta nu se lasă aşa uşor şarmului său. În ziua următoare, David apare în uşa lui Roy pentru a merge împreună la un turneu caritabil. Roy crede că este invitat să joace, dar în realitate e invitat doar ca şofer deoarece cunoaşte traseul. În timpul concursului, Roy îl înţeapă pe Simms cu privire la o lovitură de siguranţă aleasă de acesta în locul uneia de efect.

  Simms ripostează spunându-i lui Roy că problema lui este că joacă neglijent în loc să aleagă calea pragmatică şi eficientă. Roy se laudă că el poate să execute lovitura aceea riscantă şi spectaculoasă, iar câţiva spectatori încep la rândul lor să facă pariuri dacă poate sau nu s-o reuşească. Simms îl avertizează pe Roy că o să-l concedieze dacă încearcă lovitura, însă Roy nu ţine cont şi execută cu o mare acurateţe, ceea ce-i aduce concedierea. Pentru a se răzbuna, Roy hotăraşte să participe la calificările pentru U.S. Open şi încearcă în acelaşi timp să i-o sufle pe Molly.

  Urmăreşte online filmul Tin Cup – Campionul (1996), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Tin Cup – Campionul (1996), filme online HD subtitrat în Română”

  1. Nexus says:

   Foarte bun filmul ,merita vazut cu Kevin Costner in vremuri de glorie.Un pic comedie un pic dragoste dar este un film bun.Nu pirdeti timpul cu el !!!!!!

  Spune-ne parerea ta despre acest film