Tony Takitani (2004), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Tony Takitani (2004), filme online subtitrat în Română

Tony Takitani (2004), film online subtitrat în Română

Filmul începe prezentând povestea tatălui lui Tony, Takitani Shozaburo, un trombonist de jazz din Japonia care şi-a petrecut perioada celui de-al Doilea Război Mondial în China. Shozaburo este întemniţat şi mulţi dintre ceilalţi deţinuţi care se află cu el în celulă sunt executaţi. El se aşteaptă să fie executat la rândul său şi stă ghemuit pe podea în aşteptarea fatalei sorţi. Cu toate acestea, el reuşeşte să scape cu viaţă şi se întoarce în anul 1946 în Jponia sa natală unde se căsătoreşte cu o rudă îndepărtată din partea mamei sale.

Un an mai târziu, cei doi îi dau viaţă lui Tony, însă femeia moare la doar câteva zile după naşterea lui Tony. Shozaburo continuă să călătorească şi în cea mai mare parte din timp este plecat de acasă. Din cauza numelui său cu influenţe americane, Tony este oarecum marginalizat, uneori chiar privit cu ostilitate şi oamenii reacţionează în mod ciudat când aud cum îl cheamă.

„Petrecerea timpului de unul singur a fost cel mai natural lucru din lume pentru Tony.” El dezvoltă o pasiune pentru pictură, dar preferă acurateţea în schimbul emoţiei. Ca adult, el se angajează ca ilustrator tehnic. Tony se îndrăgosteşte de o tânără clientă pe nume Eiko, aceasta fiind obsedată de a cumpăra haine şi accesorii. La cea de-a cincea lor întâlnire, Tony o cere de soţie, dar ea refuză iniţial spunând că vrea să se mai gândească, însă în cele din urmă acceptă cererea de căsătorie şi cei doi se căsătoresc. Deşi cei doi sunt fericiţi împreună, ei încep să conştientizeze faptul că obsesia ei pentru cumpărături este o problemă serioasă.

Urmăreşte online filmul Tony Takitani (2004), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film