• Filme Online
 • Traffik (2018) filme online subtitrat în Română


  Traffik (2018) filme online subtitrat în Română

  Traffik (2018) film online subtitrat în Română

  Filmul începe cu o tânără femeie care dansează într-un club de noapte şi este abordată de un bărbat cu care se lasă convinsă să plece. Ea este răpită ulterior şi aruncată într-o dubă. Mai apoi, Brea (Paula Patton), o jurnalistă de la Sacramento Post, este supărată să afle că un coleg de breaslă acoperă un subiect major la care ea a muncit mult să-l publice. Ea îl confruntă pe şeful său, Carl (William Fichtner), care îi spune că povestea ei este una subţire.

  Brea pleacă împreună cu iubitul ei John (Omar Epps) şi prietenii lor Darren (Laz Alonso) şi Malia (Roselyn Sanchez) pentru a lua o cină în cinstea zilei de naştere a ei. Darren strică surpriza pe care i-o pregătise John care consta într-o escapadă romantică în munţii Californiei. John o surprinde pe Brea cu o maşină pe care a construit-o în atelierul său, iar apoi pornesc împreună către destinaţia de vacanţă.

  În drum spre destinaţie ei se opresc la o benzinărie unde Brea merge la baie şi întâlneşte o femeie ce pare să fie speriată, Cara (Dawn Olivieri). Afară, un motociclist face anumite remarci răutăcioase cu privire la maşină şi îi adresează întrebări rasiste. Între ei se iscă o altercaţie care, însă, este înteruptă la timp de apariţia Şerifului Marnes (Missi Pyle), iar John şi Brea îşi văd în continuare de drum. Însă motocicliştii nu se lasă bătuţi şi continuă să îi urmărească pe drum, provocând un accident, iar apoi aceştia îi vânează pentru a se răzbuna.

  Urmăreşte online filmul Traffik (2018) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film