Treasure Planet – Planeta Comorilor (2002), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Treasure Planet – Planeta Comorilor (2002), filme online subtitrat în Română

Treasure Planet – Planeta Comorilor (2002), film online subtitrat în Română

Pe planeta Montressor, tânărul Jim Hawkins este vrăjit de poveştile pe care le aude despre un pirat legendar, Căpitanul Nathaniel Flint, şi capacitatea acestuia de a apărea de nicăieri, a jefui diverse corăbii şi apoi a dispărea la fel de brusc precum a apărut şi ascunzându-şi prada pe o misterioasă „Planetă a Comorilor”. 12 ani mai târziu, după ce a fost abandonat de către tatăl lui, Jim creşte şi devine un creator de probleme ce se izolează de lume.

El îşi ajută cu reticenţă mama, Sarah, să conducă o afacere de familie şi, într-o bună zi, o navă spaţială se prăbuşeşte în apropiere de el. Pilotul muribund, Billy Bones, îi dă lui Jim o sferă şi îi spune să aibă grijă de cyborg. După aceea, o gaşcă de piraţi dau buzna, dau foc la pensiunea sa şi dispar. Jim, mama şi prietenul lor Dr. Delbert Doppler, fug de acolo. Cercetând sfera, Jim află că aceasta este un proiector holografic ce conţine o hartă stelară care îi conduce spre Planeta Comorilor.

Doppler închiriază o navă numită RLS Legacy, pentru a-i purta într-o misiune de găsire a Planetei Comorilor. Nava este condusă de căpitanul felină Amelia împreună cu primul său partener, Mr. Arrow. Jim este trimis să facă nişte treburi prin galerie în timp ce este supervizat de Silver şi Morph, animalul său de companie care-şi poate schimba forma. Deşi Jim nu are încredere în Silver, cei doi formează curând o relaţie strânsă ca între un tată şi un fiu. În timpul voiajului, naveta întâlneşte o Supernova şi este aproape de o catastrofă.

Urmăreşte online filmul Treasure Planet – Planeta Comorilor (2002), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film