• Filme Online
 • Truth or Dare – Adevăr sau Provocare 2018, filme online subtitrat în Română


  Truth or Dare – Adevăr sau Provocare 2018, filme online subtitrat în Română

  Truth or Dare – Adevăr sau Provocare 2018, film online subtitrat în Română

  În timp ce cumpără un pachet de ţigări de la o benzinărie, o fată pare să fie rănită şi instabilă. Când iese din benzinărie, ea dă foc unui alt client de la benzinărie. În altă parte, Olivia Barron, cea mai bună prietenă a ei, Markie Cameron, împreună cu iubitul acesteia, Lucas Moreno şi câţiva prieteni pe nume Penelope Amari, Tyson Curran şi Brad Chang, pleacă într-o călătorie în Rosarito, Mexic, pentru ultima lor vacanţă de vară.

  Iniţial, Olivia trebuia să lucreze pentru Habitat of Humanity şi încarcă regulat filmuleţe pe canalul ei de YouTube cu munca ei de caritate. Markie şi-a anulat munca de la Habitat fără să îi spună pentru a putea să meargă în excursia din Mexic. Ajunşi acolo, Olivia întâlneşte un coleg pe nume Ronnie care o hărţuieşte până în momentul în care un bărbat intervine în apărarea ei. Acesta se prezintă drept Carter şi o convinge pe ea şi pe prietenii ei să i se alăture la o mică petrecere la ruinele unei vile.

  Acolo, el îi îndeamnă să joace „Adevăr sau Provocare”. Jocul se termină în momentul în care Carter mărturiseşte că a păcălit-o pe Olivia şi pe prietenii ei să vină la vilă pentru a-i oferi pe ei în locul său jocului supranatural de Adevăr sau Provocare. Înainte de-a pleca şi a-i lăsa singuri, el le explică faptul că acest joc o să-i urmărească indiferent ce vor face şi trebuie să nu refuze să joace, altfel vor muri. După întoarcerea acasă, Olivia începe să vadă peste tot întrebarea „Adevăr sau Provocare?” şi este nevoită să aleagă.

  Urmăreşte online filmul Truth or Dare – Adevăr sau Provocare 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Truth or Dare – Adevăr sau Provocare 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. dana says:

   merge , nu e rau
   nota 7

  2. Kuchta Petru says:

   Asa o porcarie de film, nici ca am mai vazut. Pacat de cei care s-au straduit sa puna pe site acest film copilaresc. Nu stiu ce criterii au stat la baza selectarii acestui film, cine a cerut asa ceva?

  Spune-ne parerea ta despre acest film