• Filme Online
 • Tulip Fever – Febra lalelelor, filme online subtitrat în Română


  Tulip Fever – Febra lalelelor, filme online subtitrat în Română

  Tulip Fever – Febra lalelelor 2017, film online HD subtitrat în Română

  Sofia (Alicia Vikander) este o tânără orfană care, practic, a fost cumpărată de un văduv foarte bogat pe nume Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) pentru a deveni o „fabrică de copii”, însă a eşuat în a-şi îndeplini scopul vreme de trei ani. Fără a protesta, ea devine prizoniera ruşinii de-a nu îşi îndeplini scopul pentru care a fost cumpărată. Ea se roagă cu soţul ei în timp ce se simte îngrozitor atunci când încearcă să conceapă un copil cu acesta.

  Acesta este un contrast puternic faţă de viaţa amoroasă sinceră şi adevărată pe care o experimentează menajera Maria (Holliday Grainger) şi pescarul Willem (Jack O’Connell). Într-o bună zi, Cornelis angajează un pictor tânăr şi talentat pe nume Jan Van Loos (Dane DeHaan) pentru a realiza un portret cu el şi soţia lui în aşa fel încât să creeze un fel de moştenire în timp ce aşteaptă ca Sofia să îi dăruiască un moştenitor.

  Jan şi Sofia, însă, ajung imediat să se îndrăgostească unul de celălalt, iar cei doi încep o aventură clandestină care îi pune pe amândoi în pericol. Când Willem dispare în mod surprinzător şi Maria află cu stupoare că este însărcinată, ea şi Sofia creează un plan pentru a beneficia amândouă de pe urma acestei situaţii. Sofia va purta o pernă pe sub rochie timp de nouă luni, iar Maria va purta în pântec bebeluşul despre care Cornelis să creadă că este al lui atunci când va sosi pe lume, astfel amândouă vor avea de câştigat – Maria nu va fi acuzată că are copil din flori, iar Sofia nu va trebui să poarte în pântece copilul lui Cornelis.

  Urmăreşte online filmul Tulip Fever – Febra lalelelor 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Tulip Fever – Febra lalelelor, filme online subtitrat în Română”

  1. Nick says:

   Foarte interesant ….merita vizionat

  2. Lucian says:

   Foarte bun! Interesant!

  3. dana says:

   merita toata atentia , nota 8

  Spune-ne parerea ta despre acest film