Turkish Delight – Desfătări turceşti (1973) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Turkish Delight – Desfătări turceşti (1973) filme online subtitrat în Română

Turkish Delight / Turks fruit – Desfătări turceşti (1973) film online subtitrat în Română

Un sculptor pe nume Eric se trezeşte şi povesteşte despre un vispe care l-a avut urmat de agăţarea mai multor femei la întâmplare de pe stradă şi le duce pe acestea în studioul său unde se culcă cu ele. Cu toate acestea, el este distras în mod vizibil de ceva anume şi se pare că asta e ca urmare a despărţirii de iubita lui pe nume Olga. Evenimentele filmului trec apoi în trecut pentru a prezenta relaţia sa cu Olga.

Olga îl agaţă pe Eric atunci când se află într-o drumeţie şi relaţia lor ia un start rapid atât din punct de vedere sexual cât şi din punct de vedere spiritual. Ei se mută curând împreună şi ajung să se căsătorească. Cu toate acestea, relaţia lor este nu este deloc văzută bine de către mama Olgăi, care nu e de acord ca ei să fie împreună. Ea este nemulţumită de activitatea lui şi de faptul că nu câştigă suficient pentru a-i oferi fiicei sale un viitor stabil.

În ciuda obiecţiilor, cei doi se căsătoresc şi familia Olgăi nu are de ales decât să îl accepte pe Eric. După o serie de aventuri, Olga începe brusc să se comporte foarte ciudat. La o petrecere organizată de familia ei, ea flirtează cu un om de afaceri şi după ceva certuri pe care le are cu Eric, el o pălmuieşte şi Olga îl părăseşte. Eric îşi face studioul vraişte din cauza furiei şi distruge violent tot ce îi aminteşte de Olga. Totuşi, Eric este încă obsedat de ea şi o mai vede din când în când, ea comportându-se şi mai revoltător, fiind deseori în compania anumitor bărbaţi.

Urmăreşte online filmul Turkish Delight / Turks fruit – Desfătări turceşti (1973), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Turkish Delight – Desfătări turceşti (1973) filme online subtitrat în Română”

  1. Nick says:

    Mare tampenie !

Spune-ne parerea ta despre acest film