Turtles Can Fly 2004, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Turtles Can Fly 2004, filme online subtitrat în Română

Turtles Can Fly 2004, film online subtitrat în Română

Evenimentele filmului se desfăşoară într-o tabără de refugiaţi kurzi aflat la graniţa dintre Irak şi Turcia cu puţin timp înainte ca trupele militare americane să invadeze Irakul. Un adolescent în vârstă de 13 ani pe nume Satellite (Soran Ebrahim) este cunoscut pentru instalarea de antene prin care sătenii pot să recepţioneze canale de ştiri prin intermediul cărora să se informeze referitor la liderul lor, Saddam Hussein. De asemenea, el este şi un cunoscător mediu al limbii engleze.

Satellite este un lider dinamic, dar manipulator, al unui grup de copii, organizând periculoasele şi necesarele eliberări ale câmpurilor minate. Mulţi dintre aceşti copii ajung să fie răniţi într-un fel sau altul în timp ce realizează aceste misiuni, dar cu toate acestea ei îşi menţin atât cât se poate buna dispoziţie şi sunt foarte devotaţi muncii pe care o prestează în ciuda condiţiilor precare. Având spirit de antreprenor încă de la această vârstă, Satellite aranjează tranzacţii pentru minele nedetonate.

El ajunge să se îndrăgostească de o fată orfană pe nume Agrin şi o însoţeşte pe aceasta oricând are ocazia în tentativa de a o cuceri. Ea este într-o dualitate continuă, fiind mai mereu tristă şi pierdută în gândurile sale, neputând să scape de demonii trecutului său. Călătorind cu ea este şi fratele cu dizabilităţi Hengov, care pare să aibă darul clarviziunii, cu toate că acest dar i-a adus mai multe probleme decât beneficii până acum. Fraţii locuiesc cu un bebeluş pe nume Riga, acesta din urmă având o poveste foarte dură pentru Agrin.

Urmăreşte online filmul Turtles Can Fly 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film