• Filme Online
 • Uncommon Valor 1983, filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Uncommon Valor 1983, filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Uncommon Valor 1983 (O datorie de onoare), film online HD subtitrat în Română

  Puşcaşul Marin trecut în rezervă, Colonelul Jason Rhodes (Gene Hackman), este obsedat de găsirea fiului său Frank care a luptat în Războiul din Vietnam şi a fost declarat „Dispărut în Misiune” încă din anul 1972. După zece ani de căutări prin sudestul Asiei şi urmărind fără succes diverse piste care au dus în puncte moarte, Rhodes crede că Frank este încă în viaţă şi ţinut prizonier în Laos ca pradă de război. Cerând ajutor din partea guvernului american şi nu primeşte decât refusuri, Colonelul Rhodes îşi alcătuieşte propriul pluton format din foşti veterani ai Războiului din Vietnam.

  În acest grup se regăsesc Wilkes (Fred Ward), un „şobolan al tunelurilor” care suferă de stress post traumatic; „Blaster” (Reb Brown), expert în explozii; şi „Sailor” (Randall Cobb), un luptător nebun şi loial. De asemenea, lor li se alătură doi piloţi pe care-i cunoaşte Rhodes şi care au primit medalii de onoare datorită capabilităţilor pe care le-au arătat în luptă, Johnson (Harold Sylvester) şi Charts (Tim Thomerson).

  Printre ei se strecoară şi un tânăr care a făcut parte din unitatea de recunoaştere a puşcaşilor marini, Kevin Scott (Patrick Swayze), acesta dovedindu-se ulterior a fi băiatul unuia dintre piloţii care au fost doborâţi în Vietnam şi a fost la rândul său declarat dispărut în misiune. Cu ajutor financiar din partea unui bun prieten foarte bogat datorită afacerilor din industria petrolieră, McGregor (Robert Stack), care şi el are un băiat listat drept dispărut în misiune, bărbaţii se antrenează în apropiere de Galveston, Texas, pentru a porni într-o misiune de salvare într-o zonă izolată din Laos unde se crede că s-ar afla prizonierii de război.

  Urmărește online filmul Uncommon Valor 1983 (O datorie de onoare), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Uncommon Valor 1983, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. covaci says:

   Bun film.Nota 9

  2. Dobre Grigore says:

   Sincer mi-a placut sa il revad un film mai vechi dar cui ii place genul asta de filme e ok
   Ps formidabil fara intreruperi .MERSI

  3. Caty si lacry says:

   Frumos 8

  Spune-ne parerea ta despre acest film