Undertow – Dramă în munţi (2004) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Undertow – Dramă în munţi (2004) filme online subtitrat în Română

Undertow – Dramă în munţi (2004) film online subtitrat în Română

Ca urmare a morţii soţiei sale, Audrey, John Munn (Dermot Mulroney) se mută împreună cu cei doi băieţi ai lui, adolescenţii Chris (Jamie Bell) şi Tim (Devon Alan), la o fermă de porci din Drees County, Georgia, unde trăiesc o viaţă izolată, departe de agitaţia societăţii moderne. Christ este personajul principal al poveştii, fiind un adolescent rebel care se revoltă împotriva propriei sale vieţi într-un mod în care ajunge deseori să fie arestat de poliţie şi condus la secţie.

Povestea este presărată de lăcomie şi ură în familie. Totul începe în momentul în care fratele lui John, Deel (Josh Lucas), vizitează familia Munn, iar cei doi tineri sunt surprinşi să afle de însăşi existenţa lui, ei n-având nici cea mai vagă idee despre faptul că tatăl lor are un frate. Deel vrea să obţină nişte monede de aur de la John despre care crede că i se cuvin. Deşi John nu doreşte să i le dea, Deel le găseşte fiind ascunse în spatele unui tablou de familie.

John încearcă să-l împiedice să le ia şi în confruntarea care urmează Deel ajunge să îl ucidă. Pentru a scăpa basma curată, Deel încearcă apoi să îi omoare şi pe cei doi băieţi să nu lase martori care să ducă la el, însă ei reuşesc să scape de el şi să fugă cât mai departe de casă, iar Chris ia şi monedele din aur cu el. În fuga lor, băietii se întâlnesc cu mai multe personaje asemănătoare personajelor de basm, iar Deel continuă să îi urmărească pentru a recupera aurul şi a-i ucide pe tineri.

Urmăreşte online filmul Undertow – Dramă în munţi (2004), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film