• Filme Online
 • Vanilla Sky 2001, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Vanilla Sky 2001, filme online subtitrat în Română

  Vanilla Sky – Deschide Ochii 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

  David Aames (Tom Cruise) era bogatul proprietar al unei mari firme de publicitate din New York, pe care a moştenit-o din partea tatălui său. Dintr-o celulă a închisorii, David, având o mască pe faţă, îşi spune povestea psihologului Dr. Curtis McCabe (Kurt Russell): bucurându-se de stilul de viaţă al unui burlac, lui îi este prezentată de către prietenul său cel mai bun, Brian Shelby (Jason Lee), unei frumoase femei, pe nume Sofia Serrano (Penélope Cruz), la o petrecere unde se întâmpla să participe cu toţii. David şi Sofia îşi petrec noaptea împreună discutând şi, într-un final, îndrăgostindu-se unul de celălalt.

  Atunci când fosta iubită a lui David, Julianna “Julie” Gianni (Cameron Diaz), află despre Sofia, ea încearcă să se sinucidă şi să-l ucidă pe David în acelaşi timp pe când se aflau într-o spălătorie auto. Julia îşi pierde viaţa în momentul acela, iar David scapă, dar rămâne cu chipul desfigurat şi de aceea este nevoit să poarte o mască pentru a ascunde cicatricile oribile. Neputând să suporte ideea că trebuie să poarte acea mască, el se îmbată într-o noapte când ieşise în oraş cu Sofia, aşa că este lăsat să cutreiere de unul singur străzile.

  David este trezit a doua zi tot de Sofia, care-şi cere scuze că nu l-a ajutat şi îl duce înapoi acasă. cei doi continuă să se întâlnească, iar David este supus unei intervenţii de chirurgie plastică pentru a i se reface chipul. În ciuda vieţii aparent frumoasă, David descoperă unele ciudăţenii, precum viziuni scurte cu chipul său desfigurat şi un bărbat (Noah Taylor) la un bar care-i spune că poate schimba lumea. Într-o zi când se duce acasă la Sofia, el o găseşte acolo pe Julie şi toate suveniturile care-i amintesc de Sofia sunt înlocuite de cele cu Julie, ceea ce-l face să devină extrem de confuz.

  Urmăreşte online filmul Vanilla Sky – Deschide Ochii 2001, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Vanilla Sky 2001, filme online subtitrat în Română”

  1. Florin says:

   Un film foarte bun . nota 10

  2. Ty says:

   admin, nu e filmul.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1